Η συνεργασία της Toyota Ελλάς με την «In the Loop» για…καθαρά βουνά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Αυτές τις ημέρες κατά τη διάρκεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις εκατοντάδες χιλιάδες θεατές θα γεμίσουν τα βουνά από όπου περνάνε τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο μεγάλο μας αγώνα.

Με σύνθημα «Στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις παίρνουμε τα βουνά, αλλά και τα απορρίμματά μας μαζί φεύγοντας» η Toyota Ελλάς διοργανώνει μια εκστρατεία διαφορετική από τις άλλες.

“Clean Mountain Race”

Η Toyota Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της με την περιβαλλοντικά στοχευμένη πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης “In the Loop”, με στόχο να υπενθυμίσουν και να υποστηρίξουν τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα παρακολουθήσουν το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να αφήσουν τα βουνά, μετά το τέλος κάθε ειδικής, το ίδιο καθαρά όπως τα βρήκαν.

Όλη την εβδομάδα πριν την έναρξη του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα βρίσκεται στον «αέρα» μία πρωτότυπη καμπάνια της Toyota Ελλάς.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να υπενθυμίζει στους θεατές που θα παρακολουθήσουν τις ειδικές να μην αφήνουν τα  απορρίμματά τους στα βουνά. Θα πρέπει να προστατεύσουν το περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια των ειδικών, ένα Toyota Hilux θα διανύει τη διαδρομή πριν την έναρξη του αγώνα μεταφέροντας τα υπενθυμιστικά μηνύματα και εξηγώντας, παράλληλα, πού μπορούν να βρουν οι θεατές τα σημεία συλλογής των απορριμμάτων.

Σακούλες In the Loop, επίσημου συνεργάτη βιωσιμότητας του Ράλλυ, που για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα, θα έχουν τοποθετηθεί στα σημεία συλλογής, για τον σκοπό αυτό, με διαχωρισμό σε ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα υλικά.

Στη συνέχεια, η διοργάνωση του Ράλλυ σε συνεργασία με τους εκάστοτε δήμους, θα αναλάβει τη μεταφορά των απορριμμάτων σε εγκεκριμένα σημεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2021 η FIA, έδωσε περιβαλλοντική πιστοποίηση δύο αστέρων στη διοργάνωση του αγώνα.

Με την βοήθεια της Toyota Ελλάς ελπίζουμε ότι στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η FIA να δώσει στη διοργάνωση του αγώνα περιβαλλοντική πιστοποίηση τριών αστέρων.

Η συνεργασία της Toyota Ελλάς με την «In the Loop» για…καθαρά βουνά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: