Η συνεργασία της Rejina Pyo με τα &Other Stories κάνει αυτόν τον Απρίλιο λίγο πιο όμορφο

Η συνεργασία της Rejina Pyo με τα &Other Stories κάνει αυτόν τον Απρίλιο λίγο πιο όμορφο

To brand αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τη σχεδιάστρια Rejina Pyo για αυτήν τη συλλογή!

H εταιρεία &Other Stories, είναι ένα θυγατρικό brand της H&M. Oι limited συλλογές του label, οι οποίες σχεδιάζονται μαζί με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ονόματα της μόδας, δεν απογοητεύουν ποτέ τους πιστούς θαυμαστές του. Ακολουθώντας τα βήματα των Fern Fans, Kim Gordon και Ada Kokosar, η επόμενη σχεδιάστρια που ενώνει τις δυνάμεις της με το γνωστό brand είναι η Rejina Pyo.

Η Rejina Pyo ξεκίνησε το επώνυμο label της το 2014. Γνωστή για τα σχέδιά της, πλούσια σε χρώματα, και τα απλά αλλά κομψά παλτό της, τις φούστες σε A γραμμή και τα κοστούμια της, καθώς και τα puff sleeved φορέματά της, η Pyo καταλαβαίνει τις γυναίκες και τις ντύνει με θηλυκό και ξεχωριστό τρόπο.

Όταν σχεδιάζει, η Pyo δεν σκέφτεται τα μοντέλα στην πασαρέλα, ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για τις γυναίκες γύρω της. Της αρέσει να σκέφτεται τις συλλογές της ως «μελλοντικές επενδύσεις» που μπορεί κάποια μέρα να περάσουν από γιαγιάδες σε μητέρες και κόρες. Η συλλογή έχει ως μοντέλα τρεις «αληθινές γυναίκες». Πρώτον, την Lotta Klemming, την μόνη γυναίκα που μαζεύει άγρια στρείδια στη Σουηδία. Δεύτερον, την Poppy Okotcha, μια τροφοσυλλέκτρια από το Devon. Και τέλος, την Brittany Asch, μια Αμερικάνα λάτρη των λουλουδιών και καλλιτέχνιδα, που ζει μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες.

Εντυπωσιασμένη από τις πολιτικές της εταιρείας &Other Stories σχετικά με τη βιωσιμότητα, η Pyo προσάρμοσε τα signatures κομμάτια της ομώνυμης εταιρείας της ώστε να ταιριάζουν στη μαζική αγορά. Τα φορέματα με φουσκωτά μανίκια, τα λινά κοστούμια και άλλα ρετρό κομμάτια σε εντυπωσιακές αποχρώσεις είναι κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι, μαλλί που προμηθεύεται από το Responsible Wool Standard και premium μετάξι το οποίο θα αντέξει στο χρόνο όπως τονίζει η Pyo.

Καθώς ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα, η Pyo φαντάζεται τις γυναίκες να φοράνε τα ρούχα της σε καλοκαιρινά πικνικ, σε επισκέψεις σε γκαλερί ή ακόμα και στο γραφείο.

Κατά τη διάρκεια μιας σκληρής χρονιάς για ανεξάρτητα labels, είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε ένα φοβερό ταλέντο, όπως η Pyo, να λαμβάνει υποστήριξη από μια γνωστή εταιρεία. Η συλλογή θα είναι online από 15 Απριλίου στο site του brand. Ήρθε η ώρα να αγοράσεις και εσύ τα ρούχα της Rejina Pyo, τα οποία θα φτιάξουν τη διάθεσή σου. Δες κάποια από τα αγαπημένα μας κομμάτια στην gallery που ακολουθεί.

Γιατί αυτό το αμερικάνικο, βιώσιμο label έχει γίνει το αγαπημένο όλων των Hollywood stars;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: