Η συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 είναι εμπνευσμένη από την πόλη της Νέας Υόρκης

 Συνδυάζει το όνειρο με την πραγματικότητα, όπου όλα είναι πιθανά … ευκαιρία, δημιουργικότητα και διαφορετικότητα.

Η καινούργια συλλογή αντιπροσωπεύει την αμερικανική πολυτέλεια, η οποία είναι ταυτόσημη με το χαρακτήρα της κλασικής Νέας Υόρκης. Διαχρονικά σχέδια βασισμένα στην σημερινή πραγματικότητα κάθε γυναίκας, τα οποία της δίνουν άπλετη ελευθερία να ντυθεί με το δικό της τρόπο. Με βάση τη διαχρονικότητα και τα layers επιστρατεύεται κάθε ίχνος φαντασίας με αποτέλεσμα να επανεξετάζεται η γκαρνταρόμπα, προσθέτοντας μια προσωπική νότα στο ντύσιμο. Πλεκτές ζακέτες και ζιβάγκο, τα οποία απευθύνονται σε κάθε εποχή, μπορούν να φορεθούν με πολλούς συνδυασμούς, κάτω από βαμβακερά πουκάμισα, μακριές θηλυκές πουκαμίσες ή ανδρικά κοστούμια σε πιο χαλαρές γραμμές. Αξεσουάρ και κοσμήματα τα οποία προσδίδουν διάσταση στα layers: τσάντες, loafers, curved-heel μπότες και χρυσά chokers με πολλά κουμπιά. .”  - Tory Burch

Η συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 είναι εμπνευσμένη από την πόλη της Νέας Υόρκης

Σιλουέτες: Διαχρονικές και κλασικές – τα θεμέλια για μια γκαρνταρόμπα η οποία επιτρέπει το mix and match χωρίς χρονικούς περιορισμούς, η οποία δεν ορίζεται από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μάλλινα παλτά και ζακέτες, bouclé υφάσματα και λεπτομέρειες από δέρμα τραβούν τα βλέμματα και δίνουν νέα πνοή σε κλασσικές καπαρντίνες και φαρδιά jackets. Λεπτό-ραμμένα σακάκια και γιλέκα. Ανδρικά κοστούμια με μοντέρνες πινελιές τα οποία φοριούνται με ζώνη. Απλές tunic και φορέματα από λινό, τζιν ή βαμβακερή ποπλίνα. Παντελόνια με απαλές πτυχώσεις ή sailor γραμμή, από απαλό βαμβακερό σατέν moleskin. Ζιβάγκο, βαμβακερά πουκάμισα, γιλέκα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε layers και δημιουργούν μια εμβληματική συλλογή.

Χρωματική Παλέτα: Ποικιλία ουδέτερων αποχρώσεων — γκρι, καφέ, σκούρο μπλε, τόνοι λευκού και άλλοι γήινοι τόνοι με πινελιές από έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μωβ.

Υφάσματα: Με βάση την άνεση και τη διαχρονικότητα των σχεδίων που διακρίνουν τη νέα συλλογή, τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί  είναι απαλά και ζεστά κλασικά υλικά, ώστε να διατηρείται τόσο η δομή των ρούχων όσο και η κομψότητά τους. Μαλλί διπλής όψης, τζιν, κοτλέ και τουΐντ για το χειμώνα, ελαφριά πλεκτά και λινά τα οποία διαμορφώνουν layers ανεπιτήδευτα. Ποπλίνα από βαμβάκι και moleskin προσφέρουν όχι μόνο πρακτικότητα αλλά και απαλότητα.

Η συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 είναι εμπνευσμένη από την πόλη της Νέας Υόρκης

Αξεσουάρ: Τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα ολοκληρώνουν τα layers και τα απαλά μοτίβα της ready-to-wear συλλογής. Τα κολιέ μετατρέπονται σε chokers, είτε snake chain,  διακοσμημένα με χρυσές χάντρες ή με διάφορα κουμπιά και φοριούνται με πλεκτά και ζιβάγκο. Εμβληματικά κομμάτια επαναλαμβάνονται ενώ ταυτόχρονα συστήνονται  νέες σιλουέτες. Η Eleanor παρουσιάζεται σε νέα χρώματα που ταιριάζουν αρμονικά με το ready-to-wear, ενώ η τσάντα Lee Radziwill αποπνέει μια ανεπαίσθητη δυτική αύρα. Νέα προσθήκη στη συλλογή αποτελούν οι 151 Mercer hobo και 151 Mercer crescent. Αν και η μία έχει χαλαρή, ενώ η άλλη αυστηρή γραμμή, και οι δύο παραπέμπουν σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη αποπνέοντας το πνεύμα της.

PRINTS + PATTERN: Εμπνευσμένα από τη ποικιλομορφία των γειτονιών της Νέας Υόρκης, τα prints της σεζόν αποτίουν φόρο τιμής σε κουλτούρες οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της. Prints εμπνευσμένα από την Ινδία αλλά και κομψά florals που απεικονίζουν Ιαπωνικά άνθη.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Εστιατόριο «Odeon», Νέα Υόρκη. Όταν η Tory αποφοίτησε από το κολλέγιο, μετακόμισε στη γειτονία «Τριμπέκα» της Νέας Υόρκης, όπου αγαπημένη συνήθειά της ήταν να επισκέπτεται μαζί με τους αγαπημένους της φίλους το «Odeon».

H ολοκληρωμένη συλλογή Tory Burch FW21 είναι διαθέσιμη στο shop-in-shop του brand στο attica City Link και η συλλογή bags & accessories διατίθεται και στο attica Golden Hall:

attica City Link

Πανεπιστημίου 9, 10564 Σύνταγμα, Αθήνα
+30 211 9900000

attica Golden Hall

Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα

+30 211 9900000

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: