Η συγκλονιστική εξομολόγηση του εθελοντή που βρήκε τον Αλβανό συζυγοκτόνο

O μικρός Φοίβος του ζήτησε να μην πειράξει τον πατέρα του – «Είχε ένα βλέμμα τρόμου που δεν θα μπορέσω να βγάλω από το μυαλό μου», λέει ο Γιώργος Τσαμακδάς

Για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν βρήκε τον Αλβανό συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής και το μικρό Φοίβο σε οίκημα εγκαταλελειμμένο, μόλις ένα χιλιόμετρο από το χωριό Ορμυλια μίλησε στο protothema.gr ο εθελοντής, Γιώργος Τσαμακδάς.

Όπως αποκάλυψε, βούρκωσε όταν αγκάλιασε το τετράχρονο αγοράκι και ένιωσε ανακούφιση που ήταν καλά.

Μάλιστα, ο κ. Τσαμακδάς είπε πως ο μικρός Φοίβος του ζήτησε να μην πειράξει τον πατέρα του, ενώ όπως σημειώνει, δεν μπορεί να ξεχάσει το βλέμμα του τρόμου που είχε το παιδί.

«Βούρκωσα όταν αγκάλιασα το Φοίβο. Ένιωσα ανακούφιση που το μαρτύριο αναζήτησής του μετά από τόσες ήμερες τελείωσε επιτελούς», είπε και πρόσθεσε: «Μου είπε να μην πειράξει κάνεις τον πάτερα του. Είχε ένα βλέμμα τρόμου και φόβου που δεν θα μπορέσω να βγάλω ποτέ από το μυαλό μου».

Ο κ. Τσαμακδάς είπε ακόμη ότι ειδοποιήθηκε τον αδερφό της αδικοχαμένης γυναίκας και αμέσως πήγε μαζί με άλλα άτομα στο σημείο στο οποίο βρισκόταν ο Αλβανός. Όπως αποκάλυψε, οι συγχωριανοί του τον ακινητοποίησαν και εκείνος άρπαξε από τα χέρια του δράστη τον μικρό Φοίβο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Λέσι δεν κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα στην καλύβα στην οποία εντοπίστηκε, αλλά μετακινούνταν σε διάφορα σημεία στην ευρύτερη περιοχή, ενώ είπε ακόμη πως όταν έφτασαν στο σημείο όπου βρισκόταν για να τον πιάσουν, εκείνος ήταν έξω από την καλύβα.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: