Η συγκλονιστική αποκάλυψη της μάνας της Δώρας στην Στεφανίδου – Λύγισε η Τατιάνα [Βίντεο]

Η μητέρα της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον «χαμό» της κόρης της, τον Γολγοθά που βιώνει η οικογένειά της και για τη σύλληψη του δολοφόνου.

Η κυρία Γεωργία με δάκρυα στα μάτια είπε για την κόρη της: «Είμαι σοκαρισμένη, τα έχω χαμένα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη στο παιδί μου. Ήταν ένα παιδί που δεν κράταγε κακία, που δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι».

Η Δώρα είχε στεναχωρηθεί από τον θάνατο του παιδικού της φίλου που σκοτώθηκε στην Πάτρα, και στον τάφο του οποίου είχε πάει το απόγευμα που δολοφονήθηκε: «Ήταν ένα παιδί που στήριζε την Δώρα, ήταν φίλοι χρόνια. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν πέθανε. Της λέγαμε να μην πηγαίνει για να μην πληγώνεται, αλλά δε μπορούσαμε και να το απαγορεύσουμε. Γιατί κι εγώ πήγαινα στον τάφο του αδερφού μου… Ήταν κάτι σαν ησυχαστήριο γι’ αυτήν το να πηγαίνει εκεί με όσα έχουμε τραβήξει…».

Και ξέσπασε η κυρία Γεωργία: «Αυτό το κάθαρμα σκότωσε το παιδί μου. Που ούτε με λουλούδι δεν το άγγιζες. Η ποινή που του αξίζει είναι ο θάνατος… Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποδοθεί η εσχάτη των ποινών. Το μόνο που του αξίζει είναι ο θάνατος».

Και κατέληξε: «Θα ήθελα να είχα δέκα παιδιά σαν την δώρα και μου το πήρανε και ο τρόπος που μου το πήρανε δεν μπορώ να το δεχτώ…». Η Τατιάνα δεν μπόρεσε να αντέξει και λύγισε με όσα ανέφερε η άτυχη μάνα στην εκπομπή Tatiana Live στο Έψιλον.

Πηγή: gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: