Η συγκίνηση της Selena Gomez για τη φίλη της και δότρια του νεφρού της: «Μου έσωσε τη ζωή» (video+photos)

Τον περασμένο μήνα η 25χρονη Selena Gomez συγκλόνισε τους θαυμαστές της, όταν αποκάλυψε ότι έκανε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού. Δότρια ήταν η 29χρονη φίλη της Francia Raisa. 

Τώρα η όμορφη – σαν… πορσελάνινη κούκλα – τραγουδίστρια φέρνει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Today Show» του NBC, έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της φίλη που της έσωσε τη ζωή. Η Selena είπε ότι η Francia προσφέρθηκε μόνη της να της δώσει το ένα νεφρό της.

«Τα νεφρά μου σταμάτησαν να λειτουργούν. Αυτό ήταν… και δεν ήθελα να ρωτήσω μόνο ένα άτομο στη ζωή μου. Αυτή ήταν η ημέρα που επέστρεψα σπίτι κι εκείνη προσφέρθηκε εθελοντικά να με βοηθήσει» είπε με δάκρυα στα μάτια στην παρουσιάστρια Savannah Guthrie.
Όταν η Savannah Guthrie τη ρώτησε «Νιώθεις ότι η Francia έσωσε τη ζωή σου;» η τραγουδίστρια απάντησε χωρίς δισταγμό: «Πραγματικά το έκανε! Αυτό είναι».

Tα πρώτα στιγμιότυπα της συνέντευξης παρουσιάστηκαν χθες, στο trailer που κυκλοφόρησε το NBC.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η συνέντευξη θα παρουσιαστεί σε τρία μέρη. Τα δύο πρώτα τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο «The Today Show», ενώ το τρίτο στο «NBC Nightly News» με τον Lester Holt.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: