Η συνταγή της πιο απίθανης… σούπας που έγινε ποτέ

Tώρα που έπιασαν τα κρύα και αρκετοί έχουν προσβληθεί από ιώσεις, μια σουπίτσα είναι ό,τι πρέπει. Μπορεί να έχετε διαβάσει άπειρες συνταγές για σούπερ θρεπτικές σούπες που τονώνουν τον οργανισμό, όμως σαν κι αυτή που μας δείχνουν οι «σύντροφοι» από τη Ρωσία, δεν έχετε ξαναδεί. Όχι, δεν πρόκειται για τη διάσημη σούπα από παντζάρια «μπορς», ούτε για την κρύα σούπα «οκρόσκα».

Αυτή η συνταγή είναι μοναδική και φέρει την υπογραφή των θεότρελων τύπων του Garage 54. Εδώ, το βασικό συστατικό δεν είναι ούτε κάποιο κρέας, ούτε κάποιο ψάρι, ούτε κάποιο λαχανικό, αλλά ένα αυτοκίνητο. Ένα τιμημένο και υπερήφανο Lada που βράζει σε 10 τόνους νερό μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο καζάνι!

Μόλις το νερό πάρει βράση το Lada βυθίζεται στο καζάνι και μένει εκεί για τουλάχιστον έξι ώρες. Στη συνέχεια οι μάγειρες προσθέτουν αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά καθώς επίσης και νουντλς για να δώσουν γεύση στη σούπα.

Λίγες ώρες αργότερα το θεσπέσιο αυτό έδεσμα είναι έτοιμο για κατανάλωση (που λέει ο λόγος δηλαδή). Η μυρωδιά, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, δε διαφέρει σε τίποτα από μια κανονική σούπα. Το ερώτημα που τίθεται σε αυτήν την περίπτωση είναι αν το βασικό συστατικό της σούπας (Lada) μαγειρεύτηκε καλά, είναι μαλακό και έχει ωραία γεύση. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι σαφώς πιο καθαρό απ” ότι πριν μπει για βράσιμο στο μεγάλο καζάνι…

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: