Η Swarovski λανσάρει την περιορισμένη έκδοση Crystal Stickers προς τιμή του fashion awards 2018

Τα αυτοκόλλητα, φτιαγμένα από ύφασμα Swarovski Crystal Fabric, αντικατοπτρίζουν εικόνες μοναδικού στυλ και είναι στολισμένα με χιλιάδες μικρά κρύσταλλα που στολίζουν τα σχέδια. Το κόστος είναι £17.00 (€19.00) και τα αυτοκόλλητα θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο διάστημα από 12 Δεκεμβρίου ως 31 Δεκεμβρίου, 2018 από το Swarovski.com.

Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις των αυτοκόλλητων θα δοθούν στο British Fashion Council’s Education Foundation. Το British Fashion Council (BFC) είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που προωθεί τη Βρετανική μόδα και στηρίζει τα νέα ταλέντα. Τα αυτοκόλλητα ενισχύουν τη συνεργασία αυτή ανάμεσα στη Swarovski και τα Βραβεία Μόδας και τηρεί τη δέσμευση της να δωρίσει £300,000 στο εκπαιδευτικό ίδρυμα ενόψει των εκδηλώσεων.
Η Swarovski λανσάρει την περιορισμένη έκδοση Crystal Stickers προς τιμή του fashion awards 2018

Τα Βραβεία Μόδας είναι η κύρια πηγή χορηγιών του BFC, και στηρίζει μια σειρά φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών με κύρια μέριμνα την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα και την καθοδήγηση ταλέντων από την αρχή καθώς και την ανάδειξη αναδυόμενων σχεδιαστών σε διάφορες καταξιωμένες εταιρείες. Το 2017, το BFC συγκέντρωσε πάνω από £2.2 εκατομμύρια για φιλανθρωπίες και ενίσχυση επιχειρηματικότητας και μέσα στους 12 μήνες έως το Μάρτιο του 2018 έχει επενδύσει £1.1 εκατομμύρια σε χορηγίες σε εταιρείες σχεδιαστών. Η περιορισμένη έκδοση αυτοκόλλητων με κρύσταλλα θα βρίσκεται προς πώληση από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου , 2018 για περιορισμένο χρόνο, με τιμή 19.00.

Διαθέσιμα στο: Swarovski.com

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: