Η στιγμή που η Νταϊάνα, πριν το γάμο, αντιλήφθηκε ότι ο Κάρολος τα έχει με την Καμίλα και πλάνταξε δημοσίως [Βίντεο]

Πώς αντέδρασε η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν έμαθε ότι η Καμίλα είχε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο; Σίγουρα όχι και τόσο καλά, όπως φαίνεται από μια συνέντευξη (από τις περίφημες κασέτες) της Lady D η οποία έφυγε από τη ζωή ακριβώς 21 χρόνια πριν.

Στις ηχογραφήσεις, η Νταϊάνα λέει πως «το χειρότερο πράγμα» συνέβη πριν από την βασιλική περιοδεία διάρκειας 5 εβδομάδων του αρραβωνιαστικό τους της ακόμη τότε, πρίγκιπα Κάρολου, τον Μάρτιο του 1981. Ο πρίγκιπας, λίγο πριν το γάμο του με την Νταϊάνα έφυγε σε πέντε εβδομάδων περιοδεία μόνος του.

Η φωτογραφία του αρραβώνα της πριγκίπισσας Νταϊάνας με τον πρίγκιπα Κάρολο

Κατά την αναχώρησή του, η πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε να κλαίει και πολλοί τότε υποστήριξαν πως η θλίψη της οφειλόταν στο γεγονός ότι θα περνούσαν τόσο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον.

Ένας αξιωματούχος εκείνη την περίοδο είχε πει: «Δεν είχαμε ξαναδεί ένα τόσο συγκινητικό αποχαιρετισμό». Και μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο γεγονός, πρόσθεσε: «Η λαίδη Νταϊάνα έδειχνε πραγματικά συντετριμμένη».

Αλλά στις αρχειακές ηχογραφήσεις που μοιράστηκε το National Geographic, η Νταϊάνα λέει ότι η αλήθεια πίσω από τα δάκρυά της, αφορούσαν την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Η Νταϊάνα γνώριζε για τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα από πολύ νωρίς

Όπως είπε: «Μπορεί να θυμάστε μια φωτογραφία μου που κλαίω φορώντας ένα κόκκινο παλτό, όταν έφυγε με το αεροπλάνο του. Αυτό δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός ότι έφευγε. Το πιο φοβερό πράγμα είχε συμβεί προτού φύγει. Ήμουν στο γραφείο του μιλώντας του για το ταξίδι του. Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Καμίλα. Λίγο προτού φύγει για 5 εβδομάδες. Έτσι σκέφτηκα: ‘Να είμαι ευγενική ή απλά να κάτσω εδώ;’. Κι έτσι σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να είμαι ευγενική και βγήκα από το γραφείο. Κι αυτό το σκηνικό με διέλυσε».

Η Νταϊάνα αναφέρει επίσης για το πώς η σχέση του Καρόλου με την Καμίλα έπληξε το γάμο της. Όπως είπε: «Ήμουν ακόμη πολύ ανώριμη για να καταλάβω όλα τα μηνύματα που λάμβανα. Και τότε κάποιος στο γραφείο του, μου είπε ότι ο σύζυγός μου είχε ένα βραχιόλι φτιαγμένο για εκείνη. Και μπήκα στο γραφείο του και είπα: Ώ, τι έχει αυτό το πακέτο;’ και μου είπε: ‘Δεν πρέπει να το δεις’. Κι έτσι το άνοιξα και μέσα σε αυτό ήταν το βραχιόλι».

Είχε σκεφτεί να ακυρώσει το γάμο, λίγους μήνες πριν από το μυστήριο

Περιγράφοντας τον πόνο, την οργή και τη θλίψη που ένιωσε εκείνη τη στιγμή, η Νταϊάνα πρόσθεσε: «Ήμουν συντετριμμένη και είπα: ‘Θα της το δώσει σήμερα απόψε’. Κι ένιωσα οργή, οργή, οργή. Και σκεφτόμουν: ‘Γιατί δεν μπορεί να είναι ειλικρινής μαζί μου;’. Ήταν σαν να είχε πάρει την απόφασή του. Είχε βρει το πρόβατο επί σφαγής και κατά κάποιον τρόπο είχε εμμονή μαζί μου, την μία στιγμή ήταν θερμός, την άλλη σαν πάγος. Δεν ήξερες ποτέ την διάθεσή του».

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος παντρεύτηκαν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στις 29 Ιουλίου 1981, σε ένα γάμο που πολλοί χαρακτήρισαν παραμυθένιο.

Αλλά λίγους μήνες πριν την μεγάλη ημέρα, η Νταϊάνα ήταν έτοιμη να τον ακυρώσει. Όπως είπε: «Πήγα επάνω και είχα μεσημεριανό με τις αδερφές μου που ήταν εκεί. Και τους είπα: ‘Δεν μπορώ να τον παντρευτώ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι ανήκουστο. Και οι αδερφές μου, μου είπαν: ‘Είναι πολύ αργά να το ακυρώσεις τώρα. Κακοτυχία’».

Η σχέση του Καρόλου με την Καμίλα μετρά πάρα πολλά χρόνια

Το ζευγάρι χώρισε το 1996, μετά από μια επιστολή που τους έστειλε η βασίλισσα όπου τους συμβούλευε να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997.

Φωτογραφίες: AP

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: