Η στιγμή που ένα τεράστιο ιστιοφόρο πέφτει πάνω σε μίνι λεωφορείο

Απρόσμενη τροπή έλαβε ένα ναυτικό φεστιβάλ στο λιμάνι Μπρέμερχαβεν της Γερμανίας, όταν ένα ιστιοφόρο 2,385 τόνων κατάφερε να πέσει πάνω σε ένα μίνι λεωφορείο σταθμευμένο στην προβλήτα.

Το σκάφος που ονομάζεται «Mir» (ειρήνη) και έχει την έδρα του στην Αγία Πετρούπολη, άρχισε να περιστρέφεται όταν ο καπετάνιος έχασε τον έλεγχο, και έπεσε στο λεωφορείο μάρκας Mercedes, που βρισκόταν στην άκρη της προβλήτας, ανασηκώνοντάς το.

Όπως αναφέρει το RT, το ρωσικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 200 επιβάτες, υπέστη μικρές φθορές στην πρύμνη. Το μίνι λεωφορείο ωστόσο, που ανήκει σε εταιρεία catering, έπαθε σημαντικές ζημιές, ύψους μέχρι και 50.000 ευρώ.

Ευτυχώς, την ώρα του περιστατικού κανείς δεν βρισκόταν στο όχημα και δεν υπήρξαν τραυματίες. Το ιστιοφόρο έπεσε επίσης πάνω και σε μερικές τέντες που είχαν τοποθετηθεί για το φεστιβάλ.

Μεγάλη δυσκολία θα έχει βέβαια ο υπαίτιος του ατυχούς περιστατικού να δώσει εξηγήσεις στην ασφαλιστική εταιρεία. Ευτυχώς κάποιοι φρόντισαν και απαθανάτισαν το περιστατικό σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: