Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σού δείχνει πώς να φορέσεις το little black dress το πρωί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σού δείχνει πώς να φορέσεις το little black dress το πρωί

Όποια λίστα κι αν διαβάσουμε σχετικά με τα basic και must-have κομμάτια που πρέπει να έχει μια γκαρνταρόμπα, το little black dress κατακτά μια από τις υψηλότερες θέσεις. Είναι ένα passepartout κομμάτι, που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι να φορέσουμε.

Πολλές γυναίκες, ωστόσο, πιστεύουν ότι το μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να φορεθεί μόνο βράδυ και δυσκολεύονται να το φορέσουν από το πολύ πρωί. Και εδώ έρχεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μοναδικό στυλ της να σε πείσει να φορέσεις το little black dress σου το πρωί στη δουλειά και να είσαι ultra chic και καλοντυμένη.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα από τα ωραιότερα looks που έχει κάνει ποτέ. Η Σταματίνα φόρεσε ένα midi μαύρο φόρεμα με διαφάνεια στα μανίκια και το συνδύασε με ταμπά πέδιλα και oversized ζώνη στο ίδιο χρώμα δίνοντας μια πιο casual πινελιά στο σύνολό της.

Το επόμενο πρωινό, λοιπόν, που θα ανοίξεις την ντουλάπα σου και δε θα ξέρεις τι να φορέσεις, θυμήσου αυτήν την εμφάνιση και κάν’ το όπως η Σταματίνα!

Διάβασε ακόμα: Το wild print που φόρεσε η Jennifer Lopez δεν πρέπει να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: