Η Sophie Turner βρήκε τα χειμερινά παπούτσια που θα ενέκρινε το Westeros

Η Sophie Turner βρήκε τα χειμερινά παπούτσια που θα ενέκρινε το Westeros

Ένα ζευγάρι cozy μποτάκια που θα λατρέψουν τα πέλματά σου.

Οι μέρες περνούν μέσα στην καραντίνα. Λίγο αργά κάποιες φορές, αλλά με βήματα που δυναμικά μάς φέρνουν και θερμοκρασιακά στην καρδιά του χειμώνα. Ο καιρός άργησε λίγο -ή πολύ- να συνειδητοποιήσει ότι το καλοκαίρι βρίσκεται μήνες μακριά, όμως, τώρα, δεν είναι μόνο τα βράδια που κρίνουν επιτακτική ανάγκη τα πιο θερμά υφάσματα. Είναι η περίοδος που ξυπνάμε το πρωί και με δυσκολία βγαίνουμε από τα ζεστά σκεπάσματα, γιατί ακόμα και η ιδέα του κρύου πατώματος αποτελεί αρκετή δικαιολογία για να παραμείνουν μερικά λεπτά ακόμη υπό τη θέρμη της κουβέρτας.

Τι χρειαζόμαστε για να εξομαλύνουμε αυτήν την κατάσταση και να κάνουμε λίγο πιο cozy και ζεστή την ημέρα μας; Τα κατάλληλα items. Η Sansa Stark του Westeros aka Sophie Turner, ακριβώς επειδή ζει και σε μία πιο χαρακτηριστικά πιο κρύα χώρα, φρόντισε να ενσωματώσει στις ενδυματολογικές της επιλογές ένα ζευγάρι παπουτσιών που μπορεί σίγουρα να κρατήσει το ψύχος μακριά από τα πέλματα, βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ο λόγος για τα puffed boots της Louis Vuitton. Ως ambassador του brand αναμενόμενα δοκιμάζει πρώτη τα νέα trends και, πέρα από το κλασικό και αδιαμφησβήτητο στυλ με το μονόγραμμα της LV, αυτά τα μποτάκια θα αποτελέσουν σίγουρα το must-have shoe trend αυτής της σεζόν.

Το ιδιαίτερο σχέδιο είναι τόσο winter appropriate που θα σε έβγαζε ασπροπρόσωπη ακόμα και στον Βορρά του Game of Thrones και θα το δεις στην παρακάτω gallery.

 6 μεγάλες τάσεις που επέστρεψαν το 2020 χωρίς να το περιμένουμε

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: