Η Σοφία Παυλίδου αποκαλύπτει: Γι αυτό δεν παίρνουμε διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο

Για τις φήμες που υπήρχαν το καλοκαίρι για επανασύνδεση με τον Χρήστο Φερεντίνο, μιλάει η Σοφία Παυλίδου, αποκαλύπτοντας και τον λόγο που δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο.

 

Για τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Χρήστο, η Σοφία αποκαλύπτει στην Real Life: “Όχι, δεν ισχύει αυτό, δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Χρήστο”! Γιατί δεν έχουν ακόμα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους; Η ίδια αποκαλύπτει: “Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, γιατί δεν έχει προκύψει η ανάγκη να πάρουμε. Άλλωστε αυτό είναι μια τυπική διαδικασία. Αν προκύψει ανάγκη σε κάποιον από τους δύο, θα κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες”.

  •  

Η ηθοποιός μιλά εάν είναι έτοιμη να βρει έναν νέο άνθρωπο: “Δεν ήταν στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω την προσωπική μου ζωή και να βρω σύντροφο. Με ενδιαφέρει να βρω τον εαυτό μου, να τα βρω με το “εγώ” μου”. Άλλωστε, ο πρωταρχικός ρόλος της ηθοποιού είναι εκείνος της μητέρας, καθώς οι δύο γιοι της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της. “Ο ρόλος της μητέρας είναι υπέροχος”.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: