Η Skoda στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Kosmocar

του Γιάννη Σταυρόπουλου ( Από το περιοδικό motori.gr)

Στη Γλυφάδα, σε κλίμα φιλικό, η Kosmocar «άνοιξε» για πρώτη φορά τα χαρτιά της σε ο,τι έχει να κάνει με τη Skoda, που από 1ης Ιουνίου την αντιπροσωπεύει στη χώρα μας.

Αποκλειστικός εισαγωγέας πλέον των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Skoda στη χώρα μας η Kosmocar.

O Aντρέας Χαλμπές, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Skoda στην Ελλάδα ανέλυσε το πώς θα κινηθεί η Skoda στη νέα αυτή εποχή της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Η στρατηγική πάνω στην οποία  θα κινηθεί η εταιρία είναι η εξής. Προσιτή, έξυπνη και επιθυμητή μάρκα, κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar προσθέτουμε εμείς, που σε συνδυασμό με την αναβάθμιση όλων των μοντέλων κάτι το οποίο  έχει αρχίσει αρκετό καιρό πριν, μπορεί κάλλιστα να υπολογιστεί ως μια από τις  δυνατές «συμμετοχές» στο ράλι των πωλήσεων.

Μην ξεχνάμε ότι, η Skoda μοιράζεται τεχνολογία αλλά και τεχνογνωσία με τις άλλες μάρκες του ομίλου VW (Audi, Volkswagen, που και αυτές αντιπροσωπεύονται από την Kosmocar) αλλά και με τη SEAT.

Η αντιπροσώπευση έρχεται σε μια πολύ καλή εποχή για την Kosmocar, καθώς η Skoda μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει στην ελληνική αγορά πέντε νέα μοντέλα (εντελώς καινούργια , αλλά και face lift) όπου εκτός των άλλων η νέα γκάμα των προϊόντων θα επιστρέψει τη Skoda να πλασαριστεί σε νέες κατηγορίες.

Από τα πρώτα μοντέλα που αναμένονται στην ελληνική αγορά είναι η ναυαρχίδα της Skoda, το νέο Superb που έρχεται με κινητήρες TSI στα 1.400 κ.εκ. με 125 ίππους και TDI στα 1.600 με 120 και σε 2λιτρο με 150 και 190 ίππους.

Τα μοντέλα της Skoda είναι διαθέσιμα σε 23 εξουσιοδοτημένους  αντιπροσώπους ανά την Ελλάδα, με την εικόνα των καταστημάτων να αλλάζει ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα που έχει θεσπίσει η «μαμά» εταιρία.

Και λίγα περί τιμών υπό τη νέα αντιπροσωπεία. Να αναφέρουμε μερικές ενδεικτικές τιμές όπως για το 3θυρο Citigo ξεκινούν από τα 9.300 ευρώ, για το 5θυρο από τα 9.700 ευρώ ενώ για το Fabia από τα 10.800 ευρώ.

Η Skoda στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Kosmocar

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: