Η σκέψη του Κώστα Καραμανλή πριν τις εθνικές εκλογές 2019


Μια δημόσια παρέμβαση με ομιλία πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου σχεδιάζει να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής εξετάζει το ενδεχόμενο μιας ομιλίας σε προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη στις 26 Ιουνίου.

Η ομιλία αυτή, εφόσον αποφασιστεί οριστικά, θα είναι η πρώτη του μετά το 2009 σε κομματική εκδήλωση, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός περιορίζεται τα τελευταία χρόνια σε λίγες δηλώσεις on camera προσερχόμενος σε συνέδρια ή σε εκδηλώσεις του κόμματος και σε γραπτές τοποθετήσεις, όπως στην περίπτωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsbeast.gr, η σκέψη του Κώστα Καραμανλή είναι να κάνει μια παρέμβαση μερικών λεπτών πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην ομιλία αυτή αναμένεται να αναφερθεί στην ανάγκη σχηματισμού μιας ισχυρής κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας και σταθερότητας για τη χώρα.

Σημειώνεται πως, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές 2019, ο Κώστας Καραμανλής είχε συναντηθεί στη Βουλή με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους δύο άντρες να κάνουν μία την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών, αλλά και να συζητούν για την πορεία του κόμματος μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: