Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το τέλειο φόρεμα για την Πρωτοχρονιά μέσα στο σπίτι

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το τέλειο φόρεμα για την Πρωτοχρονιά μέσα στο σπίτι

Υπέροχη λάμψη, επιμελώς ατημέλητη υπερβολή και εορταστική διάθεση.

Η ημέρα των Χριστουγέννων πέρασε αισίως. Ίσως λίγο πιο διαφορετικά από αυτό που συνηθίζεται. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το τραπέζι μπορεί να ήταν μεγαλύτερο. Να μαζευόμασταν με όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους, όχι μόνο σε κλειστά οικογενειακά πλαίσια και υπό αριθμητικό περιορισμό. Ακόμα κι έτσι, όμως, εστιάσαμε στη σημασία της ημέρας και βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε και να νιώσουμε αυτό το ιδιαίτερο εορταστικό κλίμα.

Από στυλιστική άποψη, πάντως, τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν αρκετά. Άλλοι ήθελαν να κινηθούν σε πιο ήπιο κλίμα, μιας και δεν μπορούσαν να κάνουν τους εορτασμούς που ήθελαν, ενώ άλλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω για να αναδείξουν μέσα από τα ρούχα ότι ακόμα και με lockdown θα βιώσουν όλο το glam της εποχής.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στη σημερινή της εκπομπή έκανε μία εμφάνιση που αποτελεί την ιδανική περίπτωση για το ρεβεγιόν και την Πρωτοχρονιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα maxi high slit φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Είναι ό,τι ακριβώς ψάχναμε για την τόσο ιδιαίτερη ημέρα της αλλαγής του χρόνου, αφού μπορεί να φορεθεί με την ίδια ευκολία τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο. Έχει, δε, την τέλει ισορροπία λάμψης και υπερβολής που θα ταιριάξει άψογα ακόμα και σε πολύ low profile δείπνο.

 
Διάβασε επίσης: Dress Queen: 10 φορέματα της Βίκυς Καγιά που αποθέωσε το Instagram το 2020

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: