Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε τη δερμάτινη φούστα που κολακεύει κάθε σιλουέτα

Η παρουσιάστρια του MEGA βγήκε σήμερα on air με total black σύνολο, ιδανικό για κάθε μέρα του φθινοπώρου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της (Νίκο Συρίγο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Παύλο Σταματόπουλο, Ελένη Βουλγαράκη) μάς καλημερίζει κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του MEGA στις 9.50 το πρωί.

Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί κάθε φορά ultra chic εμφανίσεις δίνοντας μας όλο το #stylespiration που χρειαζόμαστε. Αυτό συνέβη και σήμερα με το total black σύνολο της Σίσσυς να μας κάνει… να θέλουμε ASAP να το φορέσουμε.

Καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο; Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το ιδανικό φόρεμα – Too chic!

Η φούστα που κολακεύει κάθε σιλουέτα

Η φούστα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι το σημερινό highlight της εμφάνισής της. Είναι μαύρη, δερματίνη, midi σε χαλαρή γραμμή και κολακεύει κάθε σιλουέτα. Είναι η must-have φούστα για κάθε φθινοπωρινή εμφάνιση -πρωινή ή βραδινή-, που όλες οι γυναίκες χρειάζεται να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε τη δερμάτινη φούστα που κολακεύει κάθε σιλουέτα

Η Σίσσυ τη συνδύασε με μαύρο top, μαύρες μυτερές γόβες και ασημί & χρυσά κοσμήματα.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τη fashion stylist της Σίσσυς, Πωλίνα Λάμπογλου, η οποία μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του look.

«Η φούστα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι Zara, το top με όγκους στα μανίκια και ντεκολτέ είναι Toi & Moi, τα παπούτσια είναι Migato, ενώ τα κοσμήματα Silver Union», μας είπε η Πωλίνα Λάμπογλου.

Πώς θα φορέσεις κι εσύ τη δερμάτινη φούστα

#1 Με κορμάκι

#2 Με crop top

#3 Με πουκάμισο

#4 Με πουλόβερ

Μη φύγεις! Στην gallery έχω βρει για εσένα πέντε μαύρες φούστες από δερματίνη για να είσαι έτοιμη όταν θα πας… για shopping!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: