Η Sienna Miller με το πιο δροσερό outfit του καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι όμως, ότι η όμορφη ηθοποιός κάνει πάντα σωστές επιλογές. Δεν είναι από εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά με τα outfits τους, αλλά πάντα κάθε της εμφάνιση, είτε street είτε red carpet είναι, όπως πρέπει. Συνήθως, επιλέγει μινιμαλιστικής αισθητικής outfits, όπως εκείνη που έκανε πρόσφατα σε μία street εμφάνιση.

 

Η όμορφη Sienna συνδύασε δύο καλοκαιρινές τάσεις και δημιούργησε το πιο fresh & girly outfit για το καλοκαίρι που μπορείς άνετα να κοπιάρεις, με βάση πάντα τα δικά σου δεδομένα. Φόρεσε ένα πτι-καρό γαλάζιο φόρεμα με κίτρινα court shoes ενώ ολοκλήρωσε το look μία λευκή cross body τσάντα.

Πραγματικά, χωρίς ιδιαίτερο styling και με απλούς συνδυασμούς, η Sienna Miller έκανε ένα outfit που είναι το ίδιο εύκολο να σε συνοδεύσει τα καλοκαιρινά πρωινά στην πόλη αλλά και τα απογεύματα των διακοπών σου στο νησί. Εξάλλου, ξέρεις ότι οι λεπτομέρειες είναι πλέον τάση αυτό το καλοκαίρι και το διαχρονικό καρό φέτος έχει την τιμητική του. Το κίτρινο είναι σαφώς το χρώμα που όσο κι αν μισείς, οφείλεις να ανεχθείς αυτή τη σεζόν, τουλάχιστον σε μικρές ποσότητες, όπως στο outfit της Sienna Miller.

Στην ίδια λογική, αλλά με μία όχι και τόσο street προσέγγιση είναι κι αυτή η εμφάνιση της όμορφης ηθοποιού. Λευκό φόρεμα και nude σανδάλια κι ένα basket bag είναι σαφώς ότι πιο cute & stylish μπορείς να φορέσεις το καλοκαίρι, σε μία περίσταση που απαιτεί να βάλεις κάτι καλό αλλά όχι και πολύ επίσημο.

Κεντρική φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: