Η Σία Κοσιώνη φόρεσε ear cuffs και σου βρήκαμε 5 σκουλαρίκια για να κάνεις την επόμενη αγορά σου

Διάβασε ακόμη:

Ανάμεσα στους «πολλούς» κι εμείς, γιατί, όπως σου έχουμε δηλώσει ήδη, είμαστε φαν των εμφανίσεών της, τις περισσότερες φορές. Αυτό, λοιπόν, που παρατηρούμε από τα, συχνά, κομψά σύνολα της Σίας είναι ότι απ” αυτά δεν λείπουν ποτέ τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τα κοσμήματα. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει αδυναμία στα κοσμήματα και γνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που παίζουν στα looks μας. Μεγάλα ή λεπτεπίλεπτα ένα κόσμημα καθορίζει την επιτυχία ή μη των εμφανίσεών μας, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει μέρος της ταυτότητας, άρα και του στιλ μας.

Δες ακόμη:

Η Σία Κοσιώνη, λοιπόν, έχει βρει το signature κόσμημά της, ένα το οποίο μας λέει πολλά για το στιλ της. Η ίδια φοράει συχνά ear cuffs, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι ακόμα κι αν τα looks της είναι συχνά πιο «καθωσπρέπει», προσφέρει πάντα σ” αυτά ένα σύγχρονο και ενδιαφέρον twist μέσω ενός stylish αξεσουάρ σαν αυτό.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πριν μερικές μέρες, λοιπόν, δείχνει τη δημοσιογράφο να φοράει ένα πολύ όμορφο ear cuff, ένα το οποίο μας υπενθύμισε την αγάπη μας για το κομψό αυτό αξεσουάρ.

 H τάση των ear cuff σκουλαρικιών ξεκίνησε πριν από μερικά και ο όρος χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει ένα κόσμημα που καλύπτει περιμετρικά ένα μέρος του αυτιού. Φυσικά, ανά τα οι παραλλαγές του κοσμήματος αυτού έχουν εξελιχθεί και τα στιλ των ear cuffs που έχουν προκύψει όλα αυτά τα , είναι πολλά και διάφορα.

Το ear cuff της Σίας Κοσιώνη είναι ένα που δεν καλύπτει μέρος του αυτιού αλλά κρέμεται από το εσωτερικό σημείο του, ένα στιλ το οποίο φορέθηκε πολύ το 2018.

Παρακάτω, σου βρήκαμε 5 ear cuff που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου.

 

 

 

 

 

Kεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: