Η Serena Williams μαζί με την κόρη της φόρεσε το πιο στυλάτο mother & daughter matchy σύνολο

Η Serena Williams μαζί με την κόρη της φόρεσε το πιο στυλάτο mother & daughter matchy σύνολο

Η πιο χαριτωμένη στιγμή μαμάς και κόρης με ασορτί ρούχα του οίκου Balmain.

Φέτος είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της. Η Serena Williams, η κορυφαία ίσως τενίστρια παγκοσμίως, βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Έχοντας φτάσει στο απόγειο της καριέρας της, είδε φέτος την ζωή της ίδιας και της αδερφής της Venus να γίνεται ταινία, χαρίζοντας μάλιστα στον Will Smith και το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για τον Α” Ανδρικό Ρόλο. 

Η Serena Williams εκτός όμως από μία κορυφαία αθλήτρια, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, είναι και μία γυναίκα icon, τόσο για το προσωπικό της στυλ και την σχέση της με την μόδα, όσο και για την δυναμική στάση της απέναντι στα στερεότυπα αυτού του χώρου. Μία μαύρη, μεγαλόσωμη αθλήτρια, που δεν δίστασε να φορέσει ποτέ αυτό που ήθελε, βάζοντας στην άκρη τα αρνητικά σχόλια και επιβάλλοντας την αυτοπεποίθηση της, πολύ πριν το body positivity γίνει mood. 

Γενικότερα η εικόνα μιας αθηλήτριας-star, γιατί περί αυτού πρόκειται, δεν ήταν κάτι που είχαμε συνηθίσει και όπως φάνηκε κανείς δεν ήταν έτοιμος για το πληθωρικό glamorous attitude της Serena, που έχει ανακηρυχθεί σε role model. Σήμερα έχει μάλιστα την δική της συλλογή με ρούχα και κοσμήματα.

Το ασορτί φούξια Balmain outfit των Williams girls είναι ότι πιο cute είδες σήμερα.

Η Serena ανέβασε πρόσφατα στο προσωπικό της Instagram account το πιο stylish mother & daughter look, μαζί με την τετράχρονη κόρη της Olympia, με matchy σύνολα. Φαίνεται πως η ίδια απολαμβάνει να ντύνεται συχνά ασορτί με την μικρή Olympia, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο στο προφίλ της. Μαμά και κόρη μοιράζονται το ίδιο signature style και ποζάρουν μαζί στο φακό στις πιο cute πόζες.

Αυτή την φορά η Serena ανέβασε μια #tbt φωτογραφία τους από ένα ταξίδι τους στο Παρίσι, όπου οι δυο τους φόρεσαν ένα custom σχέδιο του οίκου Balmain, από τον επί χρόνια creative director Olivier Rousteing. Σε neon εκτυφλωτικό φούξια το mini second skin dress ανέδειξε τις πλούσιες καμπύλες της Serena, που επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια τύπου κάλτσα, ενώ για την Olympia διάλεξε girly χρυσά πεδιλάκια. Το ανάγλυφο signature ύφασμα του οίκου, με το γνωστό μονόγραμμα, δημιούργησε ένα πιο pop αποτέλεσμα, μοιάζοντας με all over print.

Διαβάστε επίσης:

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνδύασε το πορτοκαλί κοστούμι της με τις πιο fun γόβες

Regencycore: Μετά το Bridgerton αυτό είναι το style που έχει γίνει η νέα ανερχόμενη τάση

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: