Η Serena Williams επιδεικνύει τους γυμνασμένους μηρούς της με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα, μετά το κακό photoshop με τα «λεπτά» πόδια στο Sports Illustrated!

Serena Williams έδειξε τους γυμνασμένους μηρούς της με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα  για την ανάδειξή της ως αθλητικό πρόσωπο της χρονιάς στο «Sports Illustrated» στην εκδήλωση Manhattan Tuesday.

Τα διάσημα πόδια της 34χρονης πρωταθλήτριας του τέννις επεξεργάστηκαν άσχημα στο photoshop για να δείχνουν λεπτότερα στο αθλητικό εξώφυλλο, το οποίο κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

«Ήθελα να αποδώσω την πραγματική Serena» ισχυρίστηκε στο βίντεο με τα παρασκήνια η φωτογράφος Yu Tsai.

Επέλεξε ένα ζωηρό Liitle black dress όπως η Serena Williams

Κέρδισε το βραβείο της αθλητικής γυναίκας της χρονιάς, οπότε η Serena έπρεπε να φορέσει ένα λαμπερό φόρεμα στην εκδήλωση.

Η διάσημη σταρ του τέννις  εμφανίστηκε πανέμορφη με το δαντελωτό μαύρο φόρεμά της. Το φόρεμα ήταν στενό- εφαρμοστό, τονίζοντας τη γραμμή της και συνδυασμένο με μια μακριά φούστα με ουρά, η οποία ήταν στενή στη μέση και έκανε το φόρεμα πιο εκλεπτυσμένο- ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και σέξυ. Το σύνολο ήταν τόσο διάφανο που η Serena έπρεπε να φορέσει μεγάλα εσώρουχα για να προστατέψει τη σεμνότητά της. Ωστόσο, αγαπάμε την αυτοπεποίθησή της!

Αν νιώθεις κι εσύ τόση αυτοπεποίθηση όση η Serena- και γιατί όχι άλλωστε- ρίξε μια ματιά στα παρακάτω μικρά δαντελωτά κομμάτια. Είναι ελαφρώς λιγότερο αποκαλυπτικά αλλά σίγουρα όλα προσδίδουν μια λαμπερή και παιχνιδιάρικη γυναικεία νότα!

athensmagazine.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: