Η Scarlett Johansson με κατακόκκινο φόρεμα στο Φεστιβάλ Βενετίας. Δεν είναι αυτή η καλύτερή της εμφάνιση. Υπάρχουν αποδείξεις

Διάβασε ακόμη:

Oι εμφανίσεις της είναι αυτό ακριβώς: hit or miss. Δεν είμαστε ποτέ σίγουρες αν θα κάνει μια καλή ή όχι, εμφάνιση. Από τη μία, μπορεί να παραδίδει υπέρκομψα σύνολα και από την άλλη, να κάνει εμφανίσεις που ευχόσουν να μην είχαν αντικρίσει ποτέ το φως του ήλιου (είπε με μια δόση υπερβολής). Απόδειξη, τα looks της στο .

Δες ακόμη:

Η Scarlett Johansson έχει κάνει ως τώρα, δύο εμφανίσεις στα πλαίσια του εν λόγω θεσμού: μια στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «Marriage Story» και μια πιο casual στο photo call της ίδιας ταινίας. Δύο -αισθητικά- διαφορετικές εμφανίσεις, για δύο διαφορετικές περιστάσεις. Αν και το να συγκρίνουμε τα δυο looks δίπλα-δίπλα, μπορεί να είναι άδικο (είναι δύο αντίθετα στιλ μεταξύ τους, οπότε είναι σαν να συγκρίνουμε πορτοκάλια με μήλα), μπορούμε να βασιστούμε απλά στο ποια από τα δύο μας άρεσαν περισσότερο. Η απόψή μας: το casual σύνολο είναι το «hit» μας και η κόκκινη τουαλέτα «miss». Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε πώς είναι το κάθε look.

Το κόκκινο couture Celine φόρεμα

Joel C Ryan/Invision/AP

Υπέρλαμπρη από πάνω μέχρι κάτω η Scarlett Johansson και μια εμφάνιση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Δημιουργία του οίκου Celine, το φόρεμα ήταν σε κόκκινο χρώμα, είχε στράπλες λαιμόκοψη, έντονο σκίσιμο στο πόδι και πολλές παγιέτες. Στη θεωρία, ένα τέτοιο φόρεμα θεωρείται κλασικό που σημαίνει ότι θα είναι και κομψό. Στην πράξη τα πράγματα διαφέρουν. Δε θεωρούμε το look της Scarlett επιτυχημένο. Και υπάρχει εξήγηση: ενώ, όπως είπαμε, ένα κόκκινο φόρεμα θεωρείται “classic”, είχε μια παλιακή αισθητική στο κόψιμο αλλά και την εφαρμογή που δε θεωρούμε ότι πρόσφερε στη σταρ μια φρέσκια και stylish εμφάνιση.

Arthur Mola/Invision/AP

Το σχέδιο του φορέματος από τη μυτερή λαιμόκοψη «καρδιά» μέχρι και τα δεσίματα στη μέση, είχαν μια outdated αισθητική που, κατά τη γνώμη μας, δεν κολάκευαν ούτε το κορμί, ούτε το στιλ της ηθοποιού. Θα μπορούσε και καλύτερα.

Το preppy, ’40s εμπνευσμένο casual σύνολο

Arthur Mola/Invision/AP

Τα καλά νέα της ημέρας. Το «hit» look της Scarlett είναι ένα το οποίο μπορούμε να δοξάζουμε για μέρες. Από την κορυφή ως τα νύχια το σύνολο τα είχε όλα: διαχρονική μόδα, ήταν εμπνευσμένο από μια δεκαετία που της ταίριαζε και κυρίως που μπορούσε να το υποστηρίξει. Το two-piece σύνολο περιλάμβανε ένα ριγέ μπλε-άσπρο crop τοπ, ένα εκπληκτικό ανδρόγυνου ύφους ψηλόμεσο παντελόνι σε ’40s αισθητική και μαύρα πέδιλα.

Joel C Ryan/Invision/AP

Οι αναλογίες ήταν σωστές, τα ρούχα ταίριαζαν φανταστικά στο σώμα της, ενώ το preppy style είναι ένα που ξεκάθαρα μπορεί να υποστηρίξει. Το γεγονός δε, ότι έδωσε ένα θηλυκό τόνο στο “college style” σύνολό της ήταν το κερασάκι και ο λόγος που το look στέφθηκε με επιτυχία.

Το συμπέρασμα

Επιτυχημένα ή όχι τα looks της, το στιλ της Scarlett Johansson έχει πάντα ένα βασικό στοιχείο: τα lloks της είναι πάντα είναι σeξι και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που την «ακολουθεί» σε όλες τις εμφανίσεις της. Είτε αυτές μας αρέσουν, είτε όχι αυτό είναι γεγονός. Παρ” όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι το στιλ της έχει έλλειψη από «κάτι». Κάτι πιο σύγχρονο, κάτι πιο fun, βρίσκοντας παράλληλα τις σωστές ισορροπίες στο styling που κάνει. Με το casual σύνολο όλα αυτά τα κατάφερε. Με τη glam εμφάνισή της στο κόκκινο χάλι, όχι και τόσο. Αυτή είναι η γνώμη μας και τίποτα άλλο.

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: