Η Sarah Jessica Parker κλείνει τα καταστήματά της λόγω Κορονοϊού

Η πανδημία του Κορονοϊού και η καραντίνα στην οποία βρίσκεται σχεδόν όλη η υφήλιος έχει φέρει αλλαγές σε πολλά πεδία της ζωής μας με τον χώρο της μόδας να μη βρίσκεται έξω από αυτό. Events και fashion shows αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο, ενώ και μεγάλα Fashion Houses κλείνουν τα καταστήματά τους για την προστασία από τον Covid-19 ιό. Ανάμεσα σε αυτούς και η Sarah Jessica Parker.

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση ότι η αγαπημένη ηθοποιός πρόκειται να ανοίξει κατάστημα με παπούτσια στη Νέα Υόρκη, ήρθε ο Κορονοϊός να της βάλει «φρένο» και να την αναγκάσει να κλείσει όλα τα SJP Collection καταστήματά της. Η Carrie Bradshaw, που όλες θαυμάσαμε στο «Sex and the City», ανακοίνωσε μέσα από το account του brand της στο Instagram ότι αναγκάζεται- λόγω της κατάστασης που επικρατεί- να κλείσει τα καταστήματά της.

Η Sarah Jessica Parker κλείνει τα καταστήματά της λόγω Κορονοϊού

Η φωτογραφία απεικονίζει τη Sarah Jessica Parker να φεύγει από ένα κατάστημά της, ενώ η λεζάντα γράφει: «Σε όλους τους αγαπημένους φίλους και την οικογένεια τής SJP Collection, σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας, πήραμε μια δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση, να κλείσουμε προσωρινά τις SJP boutiques που βρίσκονται στις ΗΠΑ. Το μέλλον είναι άγνωστο, αλλά θέλουμε να γνωρίζετε πως εμείς εδώ στη #SJPCollection σας έχουμε όλους μέσα στην καρδιά μας. Ελπίζουμε να αναρρώσουν όσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό. Μέχρι τότε μπορείτε να μας βρείτε στο @sjpcollection ή στο www.sjpbysarahjessicaparker.com. Επιπλέον, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε μαζί σας αν χρειαστεί. Με αγάπη SJ και George x».

Διάβασε ακόμα: Μπορείς τώρα να επισκεφθείς το Fondazione Prada… μένοντας στο σπίτι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: