Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

«Μέχρι χθες έλεγε άλλα» είπε η 33χρονη σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στα δικαστήρια — «Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτε άλλο»

Έντονη απογοήτευση εξέφρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη στάση του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στα δικαστήρια για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία.

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο STAR.

«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο» πρόσθεσε για τη στάση του και την απόφασή του να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, στηρίζοντας την κατηγορία εναντίον της.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj329po3fb6h)

Δεν απαντά στις κλήσεις της

Πάντως και ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι δεν απαντά στις κλήσεις που της απευθύνει από τη φυλακή. «Επικοινώνησα την πρώτη μέρα. Τις υπόλοιπες δεν απάντησα» είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj36eebn4h0x)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: