Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε δημόσιες σχέσεις και καλούσε επίμονα τον Πελετίδη στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Η υπάλληλος θυμάται ότι η μητέρα της 9χρονης ήταν ατάραχη – Τους προηγούμενους μήνες, η 33χρονη φέρεται ότι τηλεφωνούσε συνέχεια στο δημαρχείο για να μπει «μέσον» ο δήμαρχος προκειμένου να πάρει νωρίτερα το επίδομα αναπηρίας της Τζωρτζίνας

Δημόσιες σχέσεις φέρεται ότι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που ακόμη και την παραμονή της κηδείας της Τζωρτζίνας, κάλεσε στην τελετή τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», δεν ήταν η πρώτη η Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας τηλεφώνησε την παραμονή της κηδείας στον Δήμο. Μάλιστα ήταν επίμονη να μάθει αν ο δήμαρχος θα πήγαινε στην εκκλησία στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ενημέρωσαν τον δήμαρχο, ωστόσο η κίνησή της τους προκάλεσε εντύπωση. Η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο υποστηρίζει ότι η 33χρονη ήταν ατάραχη, ενώ δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η μάνα έκανε «δημόσιες σχέσεις» με τον δήμαρχο, όταν είχε χάσει και τα άλλα της δύο παιδιά.

Ήθελε μέσον για να πάρει το Επίδομα Αναπηρίας

Παράλληλα, αναφέρει το δημοσίευμα, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε επικοινωνία με τον δήμο Πατρέων.

Τα τηλέφωνα ξεκίνησαν μετά τον Απρίλιο του 2021, οπότε και η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή που την άφησε τετραπληγική. Η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε συνεχώς ζητώντας τον δήμαρχο για να παρέμβει να να πάρει γρηγορότερα το επίδομα.

Ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος για τα επιδόματα, όμως η Πισπιρίγκου απαιτούσε ως «ταλαιπωρημένη μάνα» να μεσολαβήσει ο κ. Πελετίδης και να γίνει… «γρήγορα η δουλειά»!

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: