Η Rosie Huntington-Whiteley έχει πάθει εμμονή με ένα nude ZARA κορμάκι. Το βρήκαμε και κοστίζει 12,95 ευρώ

Διάβασε ακόμη:

Το στιλ αυτό την διακατέχει μια «καθαρή» αισθητική. Φοράει απλές (αλλά διαχρονικές) σιλουέτες, προτιμάει μια γήινη χρωματική παλέτα για τα looks της, ενώ συχνά οι εμφανίσεις της χαρακτηρίζονται από πηγαία (και έμφυτη) θηλυκότητα. Με λίγα λόγια, φαίνεται να είναι μια γυναίκα που γνωρίζει τον εαυτό της, άρα και το στιλ της, άρα και τι της ταιριάζει να φοράει.

Δες ακόμη:

Μέσα στα αμέτρητα designer ρούχα που έχει (το net worth της φτάνει περίπου τα 27 εκατομμύρια ευρώ), η Rosie συχνά ενδίδει σε αγορές από πιο οικονομικά brands, εφόσον πρόκειται να τη βοηθήσουν να δημιουργήσει looks που την αντιπροσωπεύουν και που φυσικά, είναι stylish. Εξ” ού και η εμμονή της με ένα nude κορμάκι που φοράει συχνά τον τελευταίο καιρό.

 

Με λαιμόκοψη «halter» και σε μια αρκετά ανοιχτή nude απόχρωση, ώστε να γίνεται «ένα» με την τονικότητα της επιδερμίδας της, η Rosie φαίνεται να έχει πάθει εμμονή με αυτό το τόσο απλό, αλλά τόσο κομψό κορμάκι.

Πώς το συνδυάζει

Είπαμε, η Rosie είναι φαν του μινιμαλισμού και των items που θεωρούνται διαχρονικές αξίες στη μόδα. Γι” αυτό και ένα τόσο απλό κορμάκι το συνδυάζει με κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως μια ψηλόμεση λευκή παντελόνα ή μια τζιν pencil φούστα. Το κορμάκι εξάλλου, πρόκειται για ένα ρούχο που λειτουργεί κάτι σαν «λευκός καμβάς» και μπορεί να ταιριάξει με πολλά items, το μοντέλο όμως επιλέγει μια πιο «αφαιρετική» προσέγγιση για το styling του.

Τα καλά νέα

Το κορμάκια αυτό είναι του brand ZARA που σημαίνει ότι είναι οικονομικό. Για την ακρίβεια κοστίζει 12,95 ευρώ και είναι διαθέσιμο online. Ναι, το βρήκαμε και ναι, πρέπει να κινηθείς γρήγορα πριν βγει sold out.

Κορμάκι με γιακά halter, ZARA

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: