Η «Riviera Glam» συλλογή της H&M που παρουσιάστηκε στη Μονεμβασιά μας κάνει να ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι

Η παρουσίαση της συλλογής

Τα πάντα ήταν οργανωμένα στην εντέλεια, με σκοπό οι καλεσμένοι της H&M Ελλάδος να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία. Influencers από το χώρο της μόδας, της τέχνης και της ομορφιάς είχαν την ευκαιρία να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές. 

Οι λαμπερές καλεσμένες έκλεψαν τις εντυπώσεις

 

H Χριστίνα Μπόμπα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. H Ελληνίδα influencer έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις φορώντας τα αγαπημένα της fashion pieces από την H&M.

 

Η Χριστίνα Μπόμπα έθεσε τον τόνο της καλοκαιρινής συλλογής, φορώντας ένα εκπληκτικό μάξι φόρεμα σε γήινη απόχρωση. Το σύνολο ολοκλήρωσε με εσπαντρίγιες σε ουδέτερη απόχρωση, κάνοντας το φόρεμα τον πρωταγωνιστή του look.

Με θέα το μαγευτικό τοπίο του Kinsterna Hotel, η Χριστίνα φωτογραφήθηκε με δημιουργίες H&M, σημαίνοντας την έναρξη ενός καλοκαιριού γεμάτου με νέες αναμνήσεις.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μας προτείνει την πιο stylish εμφάνιση για την παραλία. Ένα μαγιό σε bold απόχρωση και ένα statement, διάτρητο καπέλο συνθέτουν το τέλειο beachwear look.

Η Χρυσιάνα Ανδριοπούλου aka Shoprano, επέλεξε ένα μπικίνι σε ρετρό ύφος, ενώ με το τρόπικαλ καφτάνι της απογείωσε το look.

Το φόρεμα με ένα ώμο της Έλενας Γαλύφα, από την καλοκαιρινή συλλογή H&M αποτελεί από τα must-haves του καλοκαιριού. Η ουδέτερη απόχρωση αλλά και η σιλουέτα του φορέματος, το καθιστούν το τέλειο καλοκαιρινό item.

Στην παρέα τους κι άλλες Ελληνίδες influencers και μούσες της H&M, όπως η Ναταλία Γεωργαλά, η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Σουζάνα Κεγγίτση, η Χρυσάνθη Κουρούπη, η Υβόννη Ντόστα, η Βασιλική Ρούσου,  η Ξένη Κουβέλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Κλειώ Στασινού, η Jenny Sireac και η Ελίνα Μπόμπα που φωτογραφήθηκαν από τον Νικόλα Μάστορα, τον Θοδωρή Μάρκο και τον Στέφανο Παπαδόπουλο, φορώντας total outfits από τη «Riviera Glam» H&M συλλογή.

Από τα looks των influencers, βλέπουμε ότι τα ολόσωμα μαγιό παραμένουν από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Η καλοκαιρινή συλλογή της H&M προσφέρει πολλές επιλογές στα χρώματα αλλά και στα σχέδια για να επιλέξεις το κατάλληλο μαγιό για το στιλ αλλά και τον σωματότυπό σου.

Τα events και οι μοναδικές εκπλήξεις

Στο συναρπαστικό αυτό διήμερο που διοργάνωσε η H&M, οι γυναίκες αυτές είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, όπως να μπουν σε εργαστήρι με φυσικά ελληνικά συστατικά και να παρακολουθήσουν ένα sound healing session – μια πρακτική που χρησιμοποιεί φυσικούς ήχους και μουσική από διαφορετικά μουσικά όργανα για να επαναφέρει την πνευματική και φυσική αρμονία στο σώμα.

 

Φυσικά, από το ταξίδι, δεν έλειπαν οι εκπλήξεις. Το διήμερο έκλεισε με ένα exclusive μουσικό performance, το οποίο πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για τους καλεσμένους, με πρωταγωνιστές το συγκρότημα INCO και frontman τον Ηλία Μπόγδανο.

Η συλλογή Riviera Glam

Τη συλλογή της Η&Μ φορούσαν καθ” όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι καλεσμένες του brand. Το πανέμορφο τοπίο της Μονεμβασιάς ταίριαξε φανταστικά με το ανάλαφρο και ταυτόχρονα σοφιστικέ ύφος των ρούχων που επέλεξαν οι influencers.  

 Μια μίντι φούστα σε bold απόχρωση αποτελεί από τα It items της καλοκαιρινής περιόδου. Με τα αέρινα κομμάτια να χαρακτηρίζουν την eco friendly συλλογή της H&M, ένα τέτοιο ρούχο θα απογειώσει τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψαν τα θηλυκά φορέματα που δένουν στο λαιμό, οι φούστες σε στιλ σαρόνγκ και τα τοπ με μοτίβο από λαχούρι σε τιμές που ξεκινούν από 9,99€. Είτε πρόκειται για σετ σύνολα με μοτίβο λαχούρι, είτε για αέρινα, μίνι φορέματα και εφαρμοστές σιλουέτες, η συλλογή περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα σχέδια σε ζεστές, γήινες καφέ, κρεμ, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις, ιδανικές για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στο νησί και την πόλη.   

Η χρωματική παλέτα της συλλογής κινείται στις καφέ, πορτοκαλί, κρεμ και κίτρινες αποχρώσεις. Οι δημιουργίες της H&M συλλογής στα χρώματα αυτά, θ” αναδείξουν άψογα το ηλιοκαμμένο δέρμα σου. Να δες τη Ναταλία Γεωργαλά.
Φυσικά, από τη συλλογή δεν περνούν απαρατήρητα τα μαγιό. Η συλλογή της H&M προσφέρει πολλές επιλογές: από τα ριγέ και φλοράλ ολόσωμα μαγιό, μέχρι και τα πιο σeξι αλλά και vintage ύφους ψηλόμεσα μπικίνι. Οι καλοκαιρινές σου εμφανίσεις θα αποκτήσουν νέα διάσταση με αυτά τα σχέδια. Τα φανταστικά νέα είναι ότι οι τιμές ξεκινούν από τα 4,99€. Για να ολοκληρώσεις τα beachwear looks σου, η κολεξιόν περιλαμβάνει πανέμορφα καφτάνια που υπόσχονται να προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.        

Η καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα, καθώς και online στο .

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: