Η Renault στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Mountain Bike 2022-Μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα

Η Renault ήταν χορηγός του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Mountain Bike που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου. Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας MTB έγινε στη θέση Λιβάδι, το οποίο και προσέλκυσε πολυπληθείς αποστολές, από εννιά χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Η παρουσίαση των ομάδων έγινε το βράδυ του Σαββάτου  μπροστά από το Δημαρχείο της Ξάνθης, ενώ συμμετέχοντες και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Renault, από το best seller Clio και το πολυτάλαντο crossover Captur, μέχρι το εντυπωσιακό κουπέ SUV Arkana.

H Renault, ξεχωρίζει για την προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και για την ενεργό της συμμετοχή στα κοινά, ενώ παράλληλα η ιστορία της είναι συνυφασμένη με τους αγώνες. Μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα της στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, ως επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, αλλά και σημαντικών αθλητικών, δρομικών και άλλων, event σε όλη την επικράτεια.

Η εταιρεία Α. Θαγγόπουλος, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής Renault και Dacia στην Ξάνθη, εκπροσώπησε τη Renault, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα  Mountain Bike 2022. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Ξάνθη βρίσκονται στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας.

Εκτός από τη γκάμα Renault, στο χώρο της αφετηρίας του αγώνα την Κυριακή 31 Ιουλίου, συμμετέχοντες και θεατές του αγώνα γνώρισαν το δημοφιλές SUV Dacia Duster, αλλά και το προσιτό crossover Dacia Sandero Stepway.

H Renault, ως επίσημος χορηγός, ανανέωσε το ραντεβού της με τους αθλητές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας ΜΤΒ για το 2023.

 

Η Renault στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Mountain Bike 2022-Μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: