Η Reebok και η Victoria Beckham εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με μια μοναδική συλλογή

Η Reebok και η Victoria Beckham εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με μια μοναδική συλλογή

O θρύλος του μπάσκετ, Shaquille O’Neal καλωσόρισε τη Victoria Beckham στην οικογένεια της Reebok σε ένα αποκλειστικό event που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Los Angeles. Η Victoria και ο Shaq, είδωλα των 90s, αναδεικνύουν την επιρροή της συγκεκριμένης δεκαετίας στην κουλτούρα και τη μόδα του σήμερα. Αν και η κυκλοφορία της πρώτης συλλογής της από τη Reebok αναμένεται στα τέλη του 2018, η Victoria μας δίνει μια ιδέα του τι θα ακολουθήσει με μια σειρά ρούχων αφιερωμένη στα 90s και τον Shaq.

H Reebok, παγκόσμιο fitness και lifestyle brand, διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ένα μοναδικό event στο Los Angeles. Αφορμή; Η προσθήκη της Victoria Beckham στην ομάδα των ξεχωριστών εκείνων ανθρώπων που δημιουργούν νέες τάσεις και έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη Reebok. O Shaquille O’Neal θρύλος του μπάσκετ των 90s ήταν στο event για να μυήσει τη Victoria στις αξίες του brand. Μαζί, συζήτησαν τη σχέση αγάπης που έχουν με τη Reebok ενώ συμφώνησαν ότι η επιρροή των 90s στην μόδα και την κουλτούρα του σήμερα είναι τεράστια. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν ο Shaq αυτός που με καλωσόρισε στην οικογένεια της Reebok. Η νέα σειρά είναι αφιερωμένη σε αυτόν, στα 90s και στην κληρονομιά του brand», δήλωσε η Victoria. Η παρουσία της Reebok τη δεκαετία του ’90 ήταν απόλυτη. Με την πρωτοπόρα αισθητική της άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και δημιούργησε καινοτόμα προϊόντα που με το πέρασμα του χρόνου έγιναν iconic.

Η Reebok και η Victoria, τα σχέδια της οποίας αποπνέουν αυτοπεποίθηση και δύναμη, μοιράζονται το ίδιο όραμα: οι γυναίκες πρέπει να έρχονται πρώτες. Στόχος της συνεργασίας τους είναι να κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται δυνατή και γεμάτη σιγουριά για τον εαυτό της μέσα από ξεχωριστά, unisex σχέδια. Το πρώτο κομμάτι της σειράς της Victoria που θα κυκλοφορήσει πριν την επίσημη συλλογή είναι ένα t-shirt και παρουσιάστηκε στο exclusive event του Los Angeles και είναι εμπνευσμένο από τα 90s και τον Shaq. Ολόκληρη η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα τέλη του 2018. Στόχος της θα είναι να καλύψει της ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή με σχέδια που συνδυάζουν το fitness με τη μόδα, σχέδια που όλοι θα αγαπήσουν και θα θέλουν να φορέσουν. Αποπνέοντας πάθος και δημιουργικότητα η συλλογή θα κατακτήσει νέα όρια στο sportswear design.

Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία Reebok και Victoria Beckham εδώ.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: