Η πρώτη eyewear συλλογή της Chiara Ferragni σχεδιάστηκε για κάθε outfit

Η πρώτη eyewear συλλογή της Chiara Ferragni σχεδιάστηκε για κάθε outfit

Η διάσημη influencer διοχετεύει την αγάπη της για τη μόδα σε ένα νέο εγχείρημα.

Η Chiara Ferragni βρίσκεται πολλά χρόνια πια στον χώρο της μόδας με πολλούς τρόπους. Πολύ πριν έρθει στη μόδα το TikTok και οι influencers γίνουν επάγγελμα -ειδικά στο Instagram-, η Ιταλίδα επιχειρηματίας, blogger και σχεδιάστρια είχε ήδη αρχίσει να κάνει όλα τα παραπάνω. Φωτογραφιζόταν με εμπνευσμένα outfits στους δρόμους της Ιταλίας και αποτελούσε παράδειγμα για τις περαστικές και το κοινό που είχε αρχίσει να την ακολουθεί πιστά.

Η ενασχόλησή της με τις επιχειρήσεις ήρθε να συμπληρώσει όλη αυτήν την αγάπη. Τον Ιανουάριο του 2015, το blog και η συλλογή παπουτσιών της, Chiara Ferragni Collection, έφτασαν να γίνουν αντικείμενο μελέτης για το Harvard Business School. Δύο χρόνια μετά, άνοιξε το πρώτο κατάστημα της στο Μιλάνο και έναν χρόνο αργότερα το Footwear News την απέδωσε το όνομα μίας από τις μαμάδες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη μόδα.

H Ferragni, τώρα, θέλει να επεκτείνει τη συλλογή της και να καταπιαστεί και με άλλα παρακλάδια ισχυροποιώντας το όνομα του brand της. Η φθινοπωρινή της συλλογή για το 2021 είναι η πρώτη που θα παραχθεί από τη Swinger International, μία εταιρεία που για χρόνια έχει αναλάβει τη Versace Jeans Couture.

Εκεί είναι που θα κυκλοφορήσει και η πρώτη της capsule συλλογή με γυαλιά που παράγεται από την Luxottica.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα όταν δημιουργούσα αυτήν τη συλλογή ότι θα ήταν ένα αξεσουάρ που θα αναβάθμιζε κάθε outfit», είπε η Ferragni.

Η συλλογή με τα γυαλιά θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Μαρτίου στα φυσικά και online καταστήματα Sunglass Hut και Salmoiraghi & Viganò στην Ιταλία, καθώς επίσης και στο chiaraferragnicollection.com.

 Οδηγός Αγοράς: 10 blazers για να έχεις το πιο κομψό ανοιξιάτικο πανωφόρι άμεσα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: