Η πρώτη έκδοση Heritage Edition του Ford GT και η μοναδική έκδοση Studio Collection

Η Ford Performance αποκάλυψε τη νέα έκδοση Heritage Edition του Ford GT, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από το αυτοκίνητο που κέρδισε τη νίκη στον αγώνα αντοχής Daytona 24 Hour Continental το 1966. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο χρώμα Frozen White και διαθέτει τμήματα από γuμνό ανθρακόνημα και χρωματισμούς Race Red, γιορτάζοντας έτσι την επέτειο των 55 χρόνων από την πρώτη νίκη της Ford σε 24ωρο αγώνα αντοχής.


2021 Ford GT Studio Collection graphics package

Η έκδοση Studio Collection διαθέτει μοναδικές, ακόμα πιο εξατομικευμένες στιλιστικές πινελιές σε ένα πακέτο περιορισμένης διαθεσιμότητας που δεν ξεπερνά τα 40 αντίτυπα για το 2021 και 2022.

Η νέα έκδοση Heritage Edition και το πακέτο Studio Collection του Ford GT παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του Peterson Car Week, που ξεκίνησε να μεταδίδεται την Τετάρτη στο κανάλι του Petersen Museum στο YouTube.

Ο  Mike Severson, program manager του Ford GT δήλωσε:

«Για τη Heritage Edition, η ομάδα της Ford Performance προχώρησε ακόμα πιο βαθιά στην αγωνιστική ιστορία του Ford GT και δημιούργησε μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής που τιμά με το σχεδιασμό της την 55ή επέτειο του αγώνα Daytona 24 Hour, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για τις επιτυχίες μας στο Le Mans. Επιπλέον, η έκδοση Studio Collection προσφέρει νέες προτάσεις εξατομίκευσης για όσους επιθυμούν να αναδείξουν στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως το ανθρακονημάτινο αμάξωμα και οι αεραγωγοί ψύξης που συνεισφέρουν στις νικηφόρες επιδόσεις του μοντέλου στο Le Mans.»

 

 

Η πρώτη έκδοση Heritage Edition του Ford GT και η μοναδική έκδοση Studio Collection gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: