Η προτελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη έχει κάτι το εξωτικό

Η προτελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη έχει κάτι το εξωτικό

Δεν χρειάζεται να παρατηρείς χρόνια την τηλεοπτική πορεία της Ελένης Μενεγάκη, δεν χρειάζεται να έχεις περάσει ώρες ολόκληρες βλέποντας τις εκπομπές της για να καταλάβεις πως τις δύο τελευταίες ημέρες -χθες και σήμερα, δηλαδή- είναι πολύ φορτισμένη. Αποχαιρετάει συνεργάτες, κάνει αναδρομές, συγκινείται on air αλλά στρέφει και την προσοχή μας στους αθέατους ήρωες των εκπομπών της όλα αυτά τα χρόνια.

Μας δείχνει το ipad που μιλάει από τις επτά το πρωί με τους συναδέλφου της, οδηγεί την κάμερα backstage προσκαλώντας όλο τον κόσμο να γνωρίσει τους φροντιστές, τους camera men και όσους είναι εκεί δίπλα της καθημερινά για να βγει (και για να πετύχει) αυτή η εκπομπή. Η γνώμη που έχουν οι συνεργάτες σου για εσένα είναι γνώμονας της αξίας σου, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά σε όλα τα επαγγέλματα. Και δεν αναφερόμαστε στην επαγγελματική αξία, αλλά στο ήθος και στον χαρακτήρα κάποιου. Και για την Ελένη Μενεγάκη η διάχυτη συγκίνηση στο πλατό φανερώνει πως η γνώμη αυτή είναι η καλύτερη.

Τις τελευταίες μέρες όμως δεν νιώθει μόνο συναισθηματική φόρτιση, αλλά και στυλιστική «απελευθέρωση». Αυτήν την εβδομάδα αποχωρίζεται τις αγαπημένες της μονοχρωμίες και επιλέγει ένα mini, lurex φόρεμα χθες και ένα midi Versace σήμερα (από τα καταστήματα Luisa) με το iconic, exotic print του Οίκου σε πράσινες, φυσικά, αποχρώσεις. Ολοκληρώνει το look της με ένα ζευγάρι, embellished mules από την εταιρία Gina Shoes και μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το αυριανό outfit της. Τον τελευταίο από τον τηλεοπτικό αέρα αυτής της εκπομπής, αλλά σίγουρα όχι το τελευταίο που θα αναλύσουμε (και γιατί όχι… ίσως αντιγράψουμε!).
 Kορίτσια στον ήλιο! Γιατί όλες οι Ελληνίδες celebrities φοράνε ολόσωμα;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: