Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμεραΓενικά αίθριος αναμένεται τη Δευτέρα ο καιρός, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι, στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, η οποία στα ηπειρωτικά της δυτικής Ελλάδας θα φθάσει κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει αίθριο, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 5 έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς. Στην η μέγιστη κατά τόπους θα φθάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά την ημέρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 και στη Μακεδονία η μέγιστη θα φθάσει κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος ο καιρός, με λίγες νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά η μέγιστη θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: