Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου), 22 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την , 23 έως 33 βαθμούς στα του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 29 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό και Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές και δυτικές διευθύνσεις, αντίστοιχα, μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με και λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια περιμένουμε την Παρασκευή στην . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: