Η Peugeot Motocycles επεκτείνεται στο Βιετνάμ

Η Peugeot Motocycles εγκαινιάζει δραστηριότητες στο Βιετνάμ, χάρη σε μια σημαντική συνεργασία με την THACO, έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων της χώρας.

 Η Truong Hai Auto Corporation (THACO) έχει επιλεγεί για τη συναρμολόγηση των οχημάτων της Peugeot για τις ASEAN χώρες (Ένωση Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας) και θα είναι ο αποκλειστικός διανομέας για το Βιετνάμ. Η THACO ιδρύθηκε το 1997 στην πόλη Χο Τσι Μινχ, εξελίχθηκε γρήγορα και έγινε μία από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του Βιετνάμ. Με περισσότερους από 18.000 υπαλλήλους σε όλη τη χώρα, είναι επίσης διανομέας των αυτοκινήτων Peugeot από το 2013.

«Η THACO, σημείο αναφοράς στην αυτοκινητοβιομηχανία του Βιετνάμ και συνεργάτης της Automobiles Peugeot από το 2013, ήταν η προφανής επιλογή. Σήμερα, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τις ομάδες της THACO και συνεργαζόμαστε για την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου έργου, το οποίο θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε στις αγορές της ζώνης του ASEAN. Υποστηρίζοντας την THACO με την πρώτη έναρξη παραγωγής για μηχανοκίνητα δίκυκλα με το σκούτερ Peugeot Django, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά στην παγκόσμια ανάπτυξή μας », λέει ο Costantino Sambuy, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot Motocycles.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η THACO έχει επενδύσει σε μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής μηχανοκίνητων δίκυκλων στο εργοστάσιό της Chu Lai στην επαρχία Quảng Nam, στην κεντρική παράκτια περιοχή του νότιου Βιετνάμ.

Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα, η THACO θα ξεκινήσει την κατασκευή και τη διανομή για την εγχώρια αγορά τον Δεκέμβριο του 2020, προτού ξεκινήσουν οι εξαγωγές σε χώρες του ASEAN στις αρχές του 2021.

Αυξημένη παρουσία σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία

 

«Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο επέκτασης της Peugeot Motocycles στην Ασία, δεδομένου ότι έχουμε ήδη βιομηχανική και εμπορική παρουσία στην Κίνα. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα τόσο μεγάλο έργο, ειδικά εν μέσω της τρέχουσας κρίσης στην υγεία », προσθέτει ο Thierry Sanseigne, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων.

Η μετάβαση στην αγορά του Βιετνάμ θα επιτρέψει επίσης στην Peugeot Motocycles να επεκτείνει την επιρροή της σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία. Τα δίτροχα θα διανεμηθούν σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, ενισχύοντας την παρουσία τους σε χώρες όπου είναι ήδη πολύ γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα, όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία και η Σιγκαπούρη, μαζί με νέες αγορές, όπως η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, το Μιανμάρ, το Λάος και η Καμπότζη.

Τζάνγκο, το μονοπάτι

 

Το Django θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευαστεί και θα διατεθεί στις αγορές ως μέρος αυτής της νέας στρατηγικής. Ο κινητήρας 125cc (150cc στην Ταϊλάνδη και την Ινδονησία), οι κομψές γραμμές του και η «γαλλική πινελιά» το έχουν ήδη καταστήσει έναν από τα best sellers της Peugeot Motocycles στην Ασία. «Ενσωματώνει τον γαλλικό τρόπο ζωής. Η οδήγηση αυτού του μηχανήματος σας κάνει πραγματικά να ξεχωρίζετε σε μια αγορά όπου τα δίτροχα είναι πολύ δημοφιλή », εξηγεί ο Andrea Ruggieri, Global Director of Design, Intelligence and Product της Peugeot Motocycles. Επιπλέον, το Django σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται στα μέτρα του αναβάτη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους εκτιμάται ιδιαίτερα και κάνει εξαιρετικές πωλήσεις στην ασιατική αγορά. »

Η Peugeot Motocycles επεκτείνεται στο Βιετνάμ gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: