Η Peugeot με τα πιο δημοφιλή μοντέλα στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA

 

 

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γαλλικής φίρμας Peugeot παρουσίασε στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA, η  εταιρεία Κάνιστρας ΑEBE, Επίσημος Διανομέας και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της Peugeot στο Νομό Αχαΐας.

Η παρουσίαση έγινε στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016, στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας. Πρόκειται για την μοναδική αθλητική διοργάνωση για κάρτ στο είδος της, δεδομένου ότι η αγωνιστική διαδρομή περικλείει τον αστικό πυρήνα της πόλης.

Οι θεατές της μεγάλης αυτής γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περιμετρικά της αγωνιστικής διαδρομής τα μοντέλα Peugeot 208, 2008 αλλά και την πιο σπορ έκδοση του άκρως πετυχημένου της hatchback, Peugeot 308GTi το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών.

Η εταιρεία Κάνιστρας ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου με μια κάθετη μονάδα που στεγάζεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πάτρα. Από το 2014 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Peugeot εκπροσωπώντας το λιοντάρι στο νομό Αχαΐας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε After Sales.

Η Peugeot με τα πιο δημοφιλή μοντέλα στο 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: