Η Peugeot Gallo στην Σαντορίνη για ένα διαφορετικό test drive

Μια συνάντηση διαφορετική από τις άλλες. Αυτή τη φορά, ο γνωστός από τους αγώνες ράλι Βαγγέλης Γκάλλο  (η ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ  είναι επίσημος διανομέας και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Peugeot) ενόψει της τουριστικής περιόδου θα συγκεντρώσει όλες τις  εταιρίες rent a car.

Στο event «PEUGEOT Gallo Business Tour Santorini 2017» με το εξειδικευμένο προσωπικό του, αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 (10.00 έως 20.00), θα εξηγήσει σε όλα τα στελέχη ποια είναι τα υπέρ των Peugeot για τα γραφεία ενοικιάσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε η πρόταση θα είναι άκρως δελεαστική.

Ξεκινώντας από την Σαντορίνη που αυτό το Σαββατοκύριακο θα γεμίσει Peugeot, ο Βαγγέλης Γκάλλο αισιοδοξεί ότι και τα άλλα νησιά της Ελλάδος θα γεμίσουν με Peugeot αφού προηγουμένως ενημερωθούν  τα στελέχη των γραφείων ενοικιάσεων για την  ανανεωμένη γκάμα αυτοκινήτων Peugeot και φυσικά αφού οδηγήσουν όλο το στόλο των αυτοκινήτων. Με το κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τις ανάγκες της  κάθε επιχείρησης  ξεχωριστά υπάρχει η σωστή πρόταση. Μια νέα εμπορική πολιτική που είναι αποκλειστικά για εταιρείες ενοικιάσεων, ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις, σίγουρα θα είναι ο μαγνήτης για την απόφαση.

 

Η Peugeot Gallo στην Σαντορίνη για ένα διαφορετικό test drive

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: