Η περιφέρεια Αττικής διασφάλισε επτά διαμερίσματα για γιατρούς και νοσηλευτές στη μάχη κατά του κορονοϊού

Επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία θα διατεθούν σε ιατρούς και νοσηλευτές για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων τους εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού εξασφάλισε η περιφέρεια Αττικής, με τη συνεργασία της Ένωσης Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας.

Επιπλέον, με πρωτοβουλία του Changwei Xia, προέδρου της Ένωσης, και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ως ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης προς την Ελλάδα, εκείνη θα αναλάβει τα έξοδα ηλεκτρισμού, νερού, θέρμανσης, κοινοχρήστων και διαδικτύου, για το διάστημα που θα κατοικηθούν.

Αναφερόμενος στον «τιτάνιο αγώνα» που δίνει σε αυτήν την υγειονομική κρίση το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι είναι «καθήκον και προτεραιότητά μας η στήριξη του». Και εξήγησε: «Προς αυτήν την κατεύθυνση η περιφέρεια Αττικής ανέλαβε και τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά τον πρόεδρο της, κ. Changwei Xia, για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, που επιδεικνύουν».

Στόχος μας, πρόσθεσε, είναι «να εξασφαλίσουμε και άλλες ανάλογες δομές, για την περαιτέρω στήριξη και διευκόλυνση του υγειονομικού μας προσωπικού».

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: