Η παγκόσμια πρωταθλήτρια pole dancing έχει πατήσει τα 66 [φωτο+βίντεο]

Η Greta Pontarelli είναι 5 φορές πρωταθλήτρια κόσμου στο pole dancing. Επίσης, είναι 66 ετών.

Η Greta είναι πρώην γuμνάστρια και, όταν ενημερώθηκε στα 59 της χρόνια ότι πρέπει να αντιμετωπίσει την οστεοπόρωση, άρχισε να ασχολείται με το pole dancing, καθώς ήθελε να ασχοληθεί με μια μορφή άσκησης που θα την κρατά σε εγρήγορση και θα της δίνει την αίσθηση ότι πετάει.

Μέσα από τις πολλές συμμετοχές σε διαγωνισμούς και την κατάκτηση τίτλων, η Greta έχει αφήσει τους πάντες άφωνους. Καθημερινά στο instagram, αλλά και στο κανάλι της στο Youtube εισπράττει κολακευτικά σχόλια για τη φυσική κατάσταση, το απίστευτο σώμα και τη νεανική της εμφάνιση.

Από την πλευρά της, η 66χρονη δηλώνει ότι το pole dancing δεν έχει να κάνει με τα στερεότυπα περί σeξι χορευτριών, αλλά πρόκειται για ένα σπορ που κρατά ζωντανά σώμα και πνεύμα.

“Challenge Yourself” Pole Expo just opened another slot for my workshop” Mastering the Deadlift” since the first one sold out within days. It is Saturday Sept. 10th at 10:30am and I will be teaching handstand and shouldermount Deadlifts and the secret to mastering this advanced combo. I would love for you to join us. Carpe diem! Greta #Poleexpo #polefitness #poledancing #strength #motivation #femaleathlete #seniorathlete #gretapontarelli #rokyourassetzfitness #powerpole #poledancersofinstagram #Poleaddict #barzquad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greta Pontarelli (@aerialzen) στις

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: