Η OndadeMar είναι ένα brand που ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη μόδα αλλά και για τους ανθρώπoυς της

Η μόδα δεν πρέπει να εξυπηρετεί μόνο τις εφήμερες τάσεις και να καλύπτει τις ενδυματολογικές μας απαιτήσεις. Πρέπει να έχει συνείδηση και ηθική και πάνω από όλα πρέπει να είναι στάση ζωής… και αυτό στην OndadeMar το γνωρίζουν και το κάνουν πράξη. Το αγαπημένο μας resortwear brand από την Κολομβία δεν δημιουργεί μόνο τα πιο στυλάτα ολόσωμα και bikinis με ethnic αναφορές και κολακευτικές γραμμές, αλλά μας προκαλεί να αναρωτηθούμε για το «ποιοι είναι όλοι αυτοί που τα φτιάχνουν αυτά τα μαγιό».
Η OndadeMar είναι ένα brand που ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη μόδα αλλά και για τους ανθρώπoυς της
H OndadeMar συμμετέχει στην πρωτοβουλία Fashion Revolution η οποία στοχεύει στη δημιουργία μιας βιομηχανίας μόδας που να βασίζεται στις αρχές της βιωσιμότητας και της προστασίας των εργαζομένων σε αυτήν, ευσθητοποιώντας όλους εμάς του fans του brand απέναντι στις συνθήκες εργασίας, στις ανάγκες αλλά και στον δημιουργικό ρόλο των ανθρώπων που βρίσκονται στην γραμμή παραγωγής και στο σχεδιαστικό team του label. Σε κάθε προϊόν OndadeMar, βρίσκουμε ένα ειδικό καρτελάκι που να μας συστήνει τον δημιουργό του κάθε ρούχου διασφαλίζοντας τον ρόλο του και τον σεβασμό απέναντι στην πολύτιμη δουλειά του. Έτσι αυτό το καλοκαίρι δεν θα φοράμε απλά το fashionable μαγιό μας στην παραλία αλλά θα γνωρίζουμε και σε ποιον το «οφείλουμε».
Η OndadeMar είναι ένα brand που ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη μόδα αλλά και για τους ανθρώπoυς της
Γιατί μπορεί μέσα από super summerish σχέδια του brand να «ταξιδεύουμε» από το Dubai και το Bali μέχρι την Σιγκαπούρη και το Μαρόκο, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν ξεχνάμε ποτέ από πού ξεκινήσαμε και στον πυρήνα όλων των πραγμάτων, ακόμα και της high end fashion, βρίσκονται οι άνθρωποι. Η συλλογή OndadeMar για το καλοκαίρι του 2019 ονομάζεται «Dream Bay» και μέσα από τα μαγιό και τα beachwear της αποτυπώνει ονειρικά τοπία από μακρινούς προορισμούς και σχέδια που κάθε travel girl που σέβεται τον εαυτό του θέλει να επισκεφτεί… έστω και νοητά! Prints που απεικονίζουν στοιχεία των ωκεανών όπως κοράλλια, το απόλυτο γαλάζιο της Μεσογείου πάνω σε κομψά ολόσωμα και sexy bikinis, κεντήματα εμπευσμένα απο την τοπική παράδοση της Κολομβίας και απλικέ λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο φολκλόρ ύφος της Βόρειας Αμερικής, είναι μερικές fashionable λεπτομέρειες που κάνουν τις δημιουργίες του label τόσο χαρακτηριστικές. Αν και εσύ λατρεύεις τα ταξίδια, τη μόδα αλλά και τους ανθρώπους της, η OndadeMar είναι το brand σου και από τη στιγμή που θα φορέσεις τα μαγιό της θα γίνεις και εσύ μέρος «μίας καλοκαιρινής ιστορίας που έχει λόγο να ειπωθεί».
Η OndadeMar είναι ένα brand που ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη μόδα αλλά και για τους ανθρώπoυς της
Ιnfo: Oι συλλογές του label έχουν μια ξεχωριστή στα σημαντικότερα σημεία πώλησης της παγκόσμια αγοράς fashion swimwear, από τις ΗΠΑ (πχ. Bloomingdales) και την Ευρώπη μέχρι το Dubai και την Aυστραλία!
https://ondademar.com/
https://www.facebook.com/OndadeMarOdM/
https://www.instagram.com/ondademar/
Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: