Η Olivia Palermo βρήκε την πιο απαλή εναλλακτική της προστατευτικής μάσκας

Η Olivia Palermo βρήκε την πιο απαλή εναλλακτική της προστατευτικής μάσκας

Μετάξι, Παριζιάνικος αέρας και κομψές αποχρώσεις για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις, ακόμα και στην καραντίνα.

Η καραντίνα συνεχίζεται δυναμικά. Σήμερα, ο καιρός είναι λίγο διαφορετικός από τις προηγούμενες ημέρες, αφού η λιακάδα και η ηλιοφάνεια έχουν παραμεριστεί και τη θέση τους έχουν πάρει το κρύο και οι βροχές. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να στενοχωριόμασταν, αφού αυτές οι καθόλου πρακτικές συνθήκες μπορεί να μας χαλούσαν την έξοδο, αλλά έξοδος με την έννοια που ξέραμε δεν υπάρχει. Οπότε, μπορούμε απλώς να ανοίξουμε τις κουρτίνες και να ατενίσουμε τη βροχή υπό τον ήχο της και να χαλαρώσουμε, μέχρι να χρειαστεί να στείλουμε κάποιον κωδικό και να βγούμε για τις υποχρεώσεις μας με τη μάσκα. Ή μήπως όχι;

Αμφισβήτηση στο κομμάτι των υποχρεώσεων σαφώς και δεν υπάρχει. Στο κομμάτι της μάσκας, όμως, υπάρχει μία εναλλακτική που μπορεί να σου δώσει αμέριστο στυλ και να ξεφεύγει και λίγο οπτικά από την κλασική εκδοχή της, αφού πρόκειται για ένα item που ούτως ή άλλως έχεις στην ντουλάπα σου ως αξεσουάρ μόδας.

Ο λόγος, λοιπόν, για το μεταξένιο μαντήλι που με τόση ευστοχία η Olivia Palermo εντάσσει στα look της το τελευταίο διάστημα κάνοντας matching τα χρώματά τους. Το brand που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή -και τη συνεργασία της- για να συμβεί αυτό ακούει στο όνομα lescarf και πρόκειται για μία Σουηδική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018 από τη Natalie Karlsson και την Karin Bylund. Η συλλογή τους περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια που εστιάζουν στην πρακτικότητα και θυμίζουν κάτι από Παριζιάνικο streetstyle. Όσο για την ίδια την Palermo, εκείνη έχει την υπογραφή της σε τρία κομμάτια του brand: Black & Burgundy, Camel & Burgundy και Camel & Seafoam Green.

Διάβασε επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μονόχρωμα φορέματα για μέσα και έξω από το σπίτι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: