Η Nissan–Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και το προσωπικό της στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και Συρίας

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και οι εργαζόμενοι στην ελληνικοί εταιρία συγκέντρωσαν συσκευασμένα προϊόντα για να στηρίξουν τους κατεστραμμένους από το σεισμό κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας.

Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., κ. Δημήτρης Κυργιόπουλος αναφέρθηκε στον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και Συρία που οι νεκροί ξεπέρασαν τους 46.000 και οι τραυματίες ανέρχονται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες. Ωστόσο το πρόβλημα είναι μεγάλο γιατί αυτοί που σώθηκαν είναι στην κυριολεξία άστεγοι χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα. Για την ενέργεια της εταιρίας που εκπροσωπεί είπε:

« Οι συγκλονιστικές  εικόνες των θυμάτων και των τραυματιών από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, δεν μας επιτρέπουν να μείνουμε απαθείς. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας και γι΄αυτό, τόσο το προσωπικό της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. όσο και η ίδια η εταιρεία, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην συγκέντρωση και την προσφορά υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας, που θα αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές  από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό».

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διεθνούς κοινότητας για την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους πληθυσμούς η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και το προσωπικό της, παρέδωσαν  στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τα ακόλουθα συσκευασμένα προϊόντα :

Είδη ατομικής υγιεινής για ενήλικους και βρέφη, παιδικές Τροφές, γάλατα Εβαπορέ, δημητριακά, γλυκά και σνακ, κονσέρβες, όσπρια και ζυμαρικά καθώς επίσης και διάφορα φαρμακευτικά είδη.

Η Nissan–Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και το προσωπικό της στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και Συρίας gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: