Η Nissan κατασκεύασε την μεγαλύτερη τρισδιάστατη εκτύπωση στον κόσμο σε… QASHQAI !

 

Χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία 3Doodler 3D pen, η Nissan κατάφερε να δημιουργήσει το  μεγαλύτερο “εκτυπωμένο” γλυπτό στον κόσμο, κατασκευάζοντας ένα εκπληκτικό, πλήρους  μεγέθους αντίγραφο του νέου Qashqai Black Edition!

Το εκπληκτικό έργο τέχνης σχεδιάστηκε προσεχτικά στο χέρι από μια ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών της τρισδιάστατης εκτύπωσης, χρησιμοποιώντας τα ειδικά στυλό της κορυφαίας μάρκας 3Doodler.  Δουλεύοντας με προσοχή στην λεπτομέρεια, οι καλλιτέχνες κατάφεραν να εξασφαλίσουν ότι το έργο τους θα εκφράζει τον premium σχεδιασμό και το εκλεπτυσμένο στυλ του κορυφαίου crossover της Nissan.

To Nissan Qashqai είναι το πιο δημοφιλές crossover της Ευρώπης,  με την γραμμή της παραγωγής του να δουλεύει στο φουλ, καθώς  58 νέα QASHQAI εξέρχονται κάθε ώρα από το εργοστάσιο της Nissan στο  Sunderland, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσο για το γλυπτό QASHQAI, η κατασκευή του έγινε σε τρεις εβδομάδες και απαιτήθηκαν 800 εργατοώρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα γλυπτό Nissan QASHQAI Black Edition με μήκος και ύψος 4,4 και 1,6 μέτρα αντίστοιχα, διαστάσεις ίδιες με του κανονικού μοντέλου παραγωγής.

Η βιομηχανία τρισδιάστατης εκτύπωσης προβλέπεται να ξεπεράσει σε αξία τα 17 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020 *. Τα τελευταία χρόνια, η συγκεκριμένη τεχνολογία σχεδιασμού,  συναντάται όλο και περισσότερο κοινό στον τομέα της παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της  αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με τη διάθεση της συγκεκριμένης καινοτόμου τεχνολογίας στο εμπόριο, χάρη στο ειδικό στυλό 3Doodler Create 3D pen,  ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά τρισδιάστατα σχήματα και μοτίβα. Η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί με τη θέρμανση στέρεου πλαστικού  στους 230 ° C  που εξέρχεται από ένα ακροφύσιο διαμέτρου μόλις  0,7 mm,  όπου και  στη συνέχεια ψύχεται.  Με επικεφαλής τον καλλιτέχνη Grace Du Prez, η ομάδα των καλλιτεχνών που δημιούργησε το τρισδιάστατο γλυπτό του Qashqai Black Edition, χρησιμοποίησε  13,8 χιλιόμετρα πλαστικής ύλης.

Η έκδοση Black Edition του QASHQAI, βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης  Techna και έχει επιπλέον  μαύρες ζάντες αλουμινίου “Ibiscus” 19 ιντσών, καθώς και  διακοσμητικά ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρόσθιο αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό της συλλεκτικής αυτής έκδοσης, το δερμάτινο σαλόνι  και οι διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στο κατώτερο τμήμα του πλαισίου της πόρτας, με το λογότυπο της Black Edition,  συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το όλο  πακέτο.

 

Η έκδοση Black Edition προσφέρεται και στην Ελλάδα με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6lt, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και  κίνηση στους εμπρός τροχούς. Διατίθεται σε δύο μοναδικά μεταλλικά χρώματα, το μαύρο Pearlescent Black, ή σε λευκό Pearl White.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την συλλεκτική έκδοση Black Edition του QASHQAI, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα.

Η Nissan κατασκεύασε την μεγαλύτερη τρισδιάστατη εκτύπωση στον κόσμο σε… QASHQAI !

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: