«Η Νεράιδα και το Παλικάρι» – Μαρία Κορινθίου: Backstage από τα γυρίσματα του trailer (video+photo)

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε την Τετάρτη στα Χανιά για τα γυρίσματα του trailer για την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», όπου θα υποδυθεί την «Κατερινιώ Φουρτουνάκη», ρόλο που ενσάρκωσε η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Για τις ανάγκες τις παράστασης η ηθοποιός έγινε ξανθιά, κερδίζοντας θετικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το γεγονός ότι τόλμησε να κάνει τόσο μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.
Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε βίντεο στα stories του Instagram με backstage στιγμές από τα γυρίσματα, ενώ σε φωτογραφία, που δημοσίευσε στο προφίλ της, έγραψε:
«Έχω τρελαθεί με την αγάπη σας! Οποία γνώμη και να έχετε για το ξανθό μου έχει μέσα τόση αγάπη! Αλήθεια όμως πόσο πραγματικά ευλογημένη είμαι! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! ❤️».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έχω τρελαθεί με την αγάπη σας! Οποία γνώμη και να έχετε για το ξανθό μου έχει μέσα τόση αγάπη! Αλήθεια όμως πόσο πραγματικά ευλογημένη είμαι! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! ❤️ Down Town magazine @downtownmaggr ________________ #schwarzkopfpro #schwarzkopfprogreece #BLONDME #EXPRESSYOURBLONDME #hair @christosmichailidis #photography @lefteris_siarapis #newme #cover #covergirl #coverstory #mariakorinthiou #actress #styling @nikolaidi_filitsa #makeup @dimitris__stamatiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: