Η νέα συνεργασία της Η&Μ θα είναι με τον Moschino και την περιμένουμε πώς και πώς

Αυτή η φιλική συζήτηση μεταδόθηκε live από το Instagram της H&M και έτσι έγινε γνωστή η πολυαναμενόμενη πια νέα συνεργασία καθώς και από ψηφιακές οθόνες που ήταν στημένες στο χώρο, όπου ο οίκος Moschino έδωσε το ετήσιο πάρτι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Coachella. Προφανώς, οι πρώτες δημιουργίες της νέας συλλογής φορέθηκαν από την Gigi και τον Jeremy, οι οποίοι έκαναν την ανακοίνωση αιφνιδιάζοντας τον κόσμο της μόδας και δημιουργώντας μία γλυκιά αναμονή για το launch μίας συλλογής διαφορετικής από όλες τις άλλες.

 

Η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άντρες. Πρόκειται για μία συνεργασία που θα προκαλέσει θόρυβο, αφού θα συνοδεύεται από μία καινοτόμο τηλεοπτική ιδέα που θα συνδυάζει τα social media καθώς και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, δημιουργώντας έτσι μία πολυ-πλατφόρμα που θα προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία.

 

Ο Jerery Scott δηλώνει ενθουσιασμένος για την νέα συλλογή MOSCHINO [tv] H&M, ενώ η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της H&M πιστεύει ότι αυτή είναι η συνεργασία που έχει ανάγκη ο κόσμος της μόδας. Εμείς απλά περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε τη συλλογή που θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο και online από τις 8 Νοεμβρίου.

 

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: