Η νέα συλλογή του οίκου Kathy Heyndels “Delusion FW19” έρχεται να ανατρέψει όσα ήξερες μέχρι σήμερα

Η νέα συλλογή του οίκου Kathy Heyndels “Delusion FW19” έρχεται να ανατρέψει όσα ήξερες μέχρι σήμερα

Αυταπάτες, η ψευδής πεποίθηση πως το athleisure είναι μόνο για πρωινές εμφανίσεις, το σακάκι είναι επίσημο ένδυμα, η παγιέτα πρέπει να φορεθεί μόνο σε κάποια βραδινή έξοδο και το δερμάτινο jacket είναι μόνο για τα rock κορίτσια. Η νέα συλλογή του οίκου Kathy Heyndels “Delusion FW19” έρχεται να αλλάξει όλα τα παλιά must.

 Κυρίαρχο στοιχείο είναι τα separates. Τολμηρά tops συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια και συναντούν σακάκια και δερμάτινα jackets που θα σας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα αποτελέσουν total, all-day looks. Στην φετινή συλλογή για Φθινόπωρο – Χειμώνα 19, όλοι θα βρουν το πανωφόρι που τους ταιριάζει. Οι τονισμένοι ώμοι, τα διαφορετικά μανίκια και το layering υφασμάτων και υλικών πρωταγωνιστούν στις βραδινές δημιουργίες κρατώντας το κλασσικά εκλεπτυσμένο, θηλυκό ύφος του οίκου.

Το δέρμα εναρμονίζεται με το κρεπ και την φίνα μουσελίνα και η παγιέτα συνδυάζεται με την δαντέλα σε ένα γοητευτικό πάντρεμα. Τα περίτεχνα κεντήματα τα οποία χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες μας, συναντούν τα φτερά και δίνουν νέα πνοή στο κλασσικό.

Το κυρίαρχο μαύρο φόντο συναντά το lime για να δώσει έντονο χαρακτήρα. Το πράσινο, το πετρόλ και το magenta, συμπληρώνουν την χρωματική παλέτα και εναντιώνονται στον μουντό χειμώνα. Από την συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το μπλε του myblu . Η γεωμετρία και το τρίγωνο συναντούν την υψηλή ραπτική και αποτελούν έμπνευση για κάποιες από τις δημιουργίες.

Την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει το brand “Marios Togos” με μια capsule συλλογή. Το streetwear αποκτά μια luxury υπόσταση. Το φούτερ συνδυάζετε με δέρμα και παγιέτα, το μαύρο, με tie dye και λάμψη. Μια unisex συλλογή που θα συμπληρωθεί από τις γυναικείες δημιουργίες του οίκου μας , εμπνευσμένες από το streetwear.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 21:00μμ, στο Ζάππειο Μέγαρο να ανακαλύψετε την νέα συλλογή “Delusion FW19”.

               

                 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: