Η νέα συλλογή ρούχων της Ιωάννας Κουρμπέλα είναι «'Ετη Φωτός» μπροστά

Ένα πλήθος αναφορών, από όλες τις μορφές τέχνης αλλά και της φύσης, μετουσιώνονται σε ραπτική και δημιουργούν συλλογές, σαν την Ioanna Kourbela S/S 2018, που γεννιούνται από την έρευνα και τον πειραματισμό, πραγματοποιώντας στο παρόν το όραμα του μέλλοντος. O τίτλος της νέας συλλογής της σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2018, ονομάζεται «Έτη Φωτός» (Light Years) και αντιπροσωπεύει για την ίδια το πόσο απέχει η γη από τον ήλιο το καλοκαίρι. Ένας ζωντανός διάλογος της fashion designer με τη φύση, τη τέχνη αλλά και το μέλλον που οραματίζεται. Πώς το φως περιγράφει το σώμα και με πιο τρόπο τα διαφορετικά υλικά αντιδρούν σε αυτό.
Η νέα συλλογή ρούχων της Ιωάννας Κουρμπέλα είναι «'Ετη Φωτός» μπροστά
Ενδύματα σε πειραματικές νέες φόρμες και υφές όπως ελαφριά πλεκτά με απλικέ τούλι και κεντημένες μεταλλικές κλωστές που προδίδουν το μοτίβο της συλλογής, τις ακτίνες φωτός. Χειροποίητα μεταλλικά πλεκτά που προσομοιάζουν φύκι. Σουπλαριστή βισκόζ που δίνει την αίσθηση του μεταξιού σε σχήματα που αποδίδουν πτυχώσεις και έντονες συμμετρίες. Διαγκονάλ καμπαρντίνα με απλικέ κορδέλες. Δερμάτινα laser-cut σχέδια συνδυασμένα με ανάλαφρο τούλι σε nude αποχρώσεις. Η συλλογή ολοκληρώνεται με χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ και υποδήματα με μεταλλικές λεπτομέρειες αλλά και χειροποίητα μαγιό που προσεγγίζουν με σεβασμό τη γυναικεία φιγούρα.
Η νέα συλλογή ρούχων της Ιωάννας Κουρμπέλα είναι «'Ετη Φωτός» μπροστά
Η Ioanna Kourbela Collection συνθέτει μια συλλογή σχεδιαστικής έκφρασης, αποτελώντας ένα καλλιτεχνικό έργο για τη σύγχρονη γυναίκα. Με βασική αρχή την καινοτομία στο σχεδιασμό, την υπεύθυνη παραγωγή σε συνθήκες «αειφόρου» ανάπτυξης αποκλειστικά στην Ελλάδα, την αγάπη για τις φυσικές πρώτες ύλες, η συλλογή αντανακλά τη συνολική φιλοσοφία της fashion designer για τη ζωή και μπορείς να τη βρεις σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η νέα συλλογή ρούχων της Ιωάννας Κουρμπέλα είναι «'Ετη Φωτός» μπροστά
 Από τον Louboutin στον Blahnik: Αυτούς τους σχεδιαστές παπουτσιών πρέπει να γνωρίζεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: