Η νέα συλλογή ρούχων Desigual είναι μία πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων

Η συλλογή βασίζεται στην καινοτομία. Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, τις νέες μορφές τέχνης και τον συγκερασμό πολιτισμών από απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου, δημιουργήσαμε τις συλλογές Arty, Patch και Ethnic. Στη συλλογή Arty, πουλιά, φρούτα και λουλούδια ξεπηδούν από τα κάδρα νεκρής φύσης και μαγεύουν. Η συλλογή Patch είναι εμπνευσμένη από vintage φουλάρια με λιγότερο χρωματιστά print με βάση το άσπρο και το μαύρο, συμπληρωμένα από τη μία με μικρές λεπτομέρειες και από την άλλη με πιο έντονα print γεμάτα χρώματα αλλά και animal prints. Η συλλογή Ethnic παίζει με τις αντιθέσεις, συνδυάζοντας ινδονησιακά print σε μαρόν και χάλκινους τόνους πάνω σε μαύρο φόντο και πρωτοτυπώντας με μακριά φορέματα, μανίκια-νυχτερίδα καθώς και σχέδια με πολύ ελαφριά βισκόζη.
Η νέα συλλογή ρούχων Desigual είναι μία πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων

Ο Μίκυ Μάους επανέρχεται στο προσκήνιο σε αυτή τη συλλογή με τρουκ και εντυπωσιακές στάμπες, καθώς και το διάσημο jacket της σεζόν στην πιο vintage μορφή του που αντιγράφει το κλασσικό jacket με το οποίο ο Thomas Meyer ξεκίνησε το brand. Το παλτό ανάγεται σε κόσμημα αυτή τη σεζόν, με λαμπερά στοιχεία, faux γούνα και αφαιρούμενα κομμάτια να παίζουν τον κεντρικό ρόλο. Η συλλογή Exotic Jeans αναβαθμίζει το ντένιμ προσθέτοντας νέα υφάσματα όπως το κοτλέ και το plush. Οι αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι μεταφέρονται στο ντένιμ, με τα print να είναι πιο απαλά και συμμετρικά. Τα παντελόνια εκσυγχρονίζονται, με μικρότερο μήκος και ψηλότερη μέση, και η πρωτοτυπία έγκειται στα mum jeans και τα straight cropped ankle-skimmer.
Το αστέρι της ντένιμ σειράς, το jacket, επανεφευρίσκεται σε χρώματα όπως το μαρόν, το ναυτικό μπλε και το πράσινο, στολισμένο με κεντήματα αντί για διακοσμητικά στοιχεία. Οι χρωματικοί συνδυασμοί και οι λεπτομέρειες από γούνα στο γιακά και τα μανίκια προσδίδουν έξτρα σοφιστικέ διάθεση.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: