Η νέα σειρά εσωρούχων της Rihanna είναι ένας ύμνος στο Body Positivity

Μετά την επιτυχία των προϊόντων Fenty και των Fenty x Puma, η Rihanna σε λίγες μέρες θα λανσάρει το brand Savage x Fenty, μία σειρά εσωρούχων που πραγματικά απευθύνεται σε κάθε γυναίκα εκεί έξω. Το λανσάρισμα παγκοσμίως θα γίνει στις 11 Μαΐου, αλλά η ίδια έδωσε ένα hint μέσω του προφίλ της στο Instagram, ανεβάζοντας ένα σύντομο βίντεο με το διάσημο plus-size μοντέλο, Audrey Ritchie, να φορά ένα σετ εσωρούχων σε μία απαλή ροζ απόχρωση, δίνοντας έτσι μια ιδέα για το τι να περιμένουμε.

 

Εκτός όμως από το design και τα χρώματα των εσωρούχων, αυτό που έχει σημασία σε αυτή τη νέα συλλογή είναι ότι θα έχει μία ευρεία γκάμα από νούμερα. Από το XS μέχρι το 3X. Αυτό αμέσως σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα όπως κι αν είναι το σώμα σου. Εξάλλου, ποια γυναίκα δε θα νιώσει όμορφα φορώντας αισθησιακά εσώρουχα που αγκαλιάζουν το κορμί της όπως ακριβώς είναι;

Όσο για το πώς θα είναι τα εσώρουχα, εκτός από το βίντεο με το pale pink set και μία ακόμα φωτογραφία με την ίδια τη Rihanna να ποζάρει με ένα laced body, δεν έχουμε άλλες πληροφορίες. Επομένως, αναμονή.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP, archivo

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: