Η νέα Ναόμι Κάμπελ είναι φοιτήτρια 21 ετών και την ανακάλυψαν τυχαία [Εικόνες]

Μια 19χρονη φοιτήτρια, είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα από δύο κλικ. Ο λόγος για την Anok Yai, η οποία είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Plymouth State στο Νιου Χάμσαϊρ.

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του πανεπιστημίου της το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένας φωτογράφος την τράβηξε δύο φωτογραφίες.

Οταν αυτές οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από τον φωτογράφο στο λογαριασμό του Instagram, έγιναν viral.

Μέσα σε λίγες ώρες οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και πολλά πρακτορεία επικοινώνησαν με τη νεαρή για να της ζητήσουν να εργαστεί μαζί τους ως μοντέλο.

«Την είδα στο τέλος του Yardfest», έγραψε στη λεζάντα ο φωτογράφος με το ψευδώνυμο TheSUNK. «Εκπληκτική @anokyai.»

Αναζητώντας τους πιο καλοντυμένους φοιτητές της εκδήλωσης, το μάτι του έπεσε πάνω στη Yai. Εκείνη σκέφτηκε ίσως ότι θα μπορούσε να κερδίσει μερικούς ακόμα followers στο instagram, και έτσι πόζαρε στον φωτογράφο.

Ωστόσο, η αντίδραση του κόσμου σε αυτές τις φωτογραφίες ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες της.
Ο φωτογράφος ανέβασε δύο φωτογραφίες της Yai, οι οποίες έχουν πλέον συγκεντρώσει πάνω από 11,3 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια στο Instagram.

Μιλώντας στην Boston Globe για το πότε συνειδητοποίησε ότι οι φωτογραφίες της είχαν γίνει viral, η Yai είπε: «Το τηλέφωνό μου άρχισε να δονείται συνέχεια. Αρχικά, πίστεψα ότι κάποιος είχε δημιουργήσει ένα meme με τη φωτογραφία μου”.

Πρόσθεσε ότι δεν κατανόησε πραγματικά τι προκάλεσε όλη αυτή η αναστάτωση, αφού πίστευε πως οι φωτογραφίες της ήταν απλά μέτριες.

“Στην αρχή, αμφισβήτησα αυτό που όλοι έβλεπαν επειδή δεν εγώ δεν τον έβλεπα”.

«Ειλικρινά, νομίζω ότι οι άνθρωποι συνηθίζουν τόσο πολύ στο να βλέπουν τους εαυτούς τους που συχνά δεν αναγνωρίζουν την φυσική ομορφιά τους, επειδή είναι η καθημερινότητά τους”.

Οι followers άρχισαν να αυξάνονται και πολλά πρακτορεία της ζήτησαν να υπογράψει.

Η ίδια η Yai τόνισε ότι πάντα ενδιαφερόταν για τη μόδα και την τέχνη, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να γίνει μοντέλο.

Πηγή: thetoc

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: